Sadekahve_ Meri-Mel çook güzel ama çokta zor hem bedenen hem psikolojikmen 😌 İki cimcime büyüyor bakalım bizi daha neler bekliyor 😇 Onlar büyüdükçe nazları niyazlarıda büyüyor ☺️ ama annede büyüyor yaş oluyor 31 Allah sabır versin diyorum hepimize 🙏🏻🥹
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ içi Antep fıstığı dolgulu mu kaça paraya aldın onu hemen söyle..🙈😃
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Yok kız dışı gofret içi çikolatalı bende antep fıstığı bekliyordum ama 😄 Fiyatını bilmiyorum valla kocam ödedi 🤭Yenir mi yenir ama
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Yeminle bende o hevesle almıştım bütün Antep fıstığı çıkacak sandım hatta😄Hayaller hayatlar oldu
Meri-Mel Sadekahve_ Benim de yaş 34 bir cimcime ile yola devam Rabbim sağlıklarıni versin inşallah 🥰❤️
AngrBoda_ Kocamdaaakocammm Yok aşkom yok nerdeee 🤭herkes kötü diyor doğru mu yaa bende çok heves ediyorum bu ara gördükçe
AngrBoda_ Meri-Mel Ay yok be sende ne yaşlısı estağfurullah kafa yapımız aynı olduğu için şahsen ben öyle hayal etmiştim 😍