AngrBoda_ Meri-Mel Ahahaha teşekkür ederim gece daha bir başka güzel şehrin her yeri renkli ışıklandırma 😍
Meri-Mel Kocamdaaakocammm Yemek yapacağım akşam için ,fenalardayim meme bıraktirma 2. Günümüz göğüslerim acayip kötü durumda mastit gecirdigim için mi bilmiyorum daha önce ve dün koltugum yandı 😭
Motherqueen_ Meri-Mel Bugun temizlik gunum sabahtan basladim dip kose girdim eve baya yoruldum sen napiyorsun 🌸
Meri-Mel Mariamercedes Biz de yemek yedik ,parka çıktık geldik meme bırakma surecindeyiz biraz duygusaliz biraz da ağrılı😥😬
morkelebekk54 Meri-Mel yemegimi yaptim oglani da uyttum yatiuorum biraz inzivaya cekildim 🤦🏻♀️ sen nabiyosum nasilsin
Meri-Mel morkelebekk54 Biz de yemek yedik ,parka çıktık geldik kızımla iyi yapmışsın dinlenin canım 🤗
Meri-Mel Gunes_12 Amin inşallah nasıl bir zamana denk geldik anlamıyorum kız evladım var diye korkar oldum ya 😭
AngrBoda_ Gunes_12 Toz tolan mahvetti yaa belim koptu Bir kısmı bitti henüz Kolay gelsin canım ellerine sağlık 😘
Sadekahve_ Meri-Mel iki miniği uyumaya ikna etmeye çalışıyorum 😊 Ne zaman kendi kendine uyuyacağı günler gelecek acabaa, emmeden kesince kesinlikle destek vermeyi düşünmüyorum ama bakalım 😌