kahvepres Gunes_12 iyikiii doğmşsn nice güzel yıllarn olsun evladınla eşinle sağlıklı huzurlu kocaman yıllar diliyorum cnm🎂♥️
Kocamdaaakocammm Gunes_12 Iyiki doğmuşsun gülüm nice mutlu yılların olsun inşallah eşin ve kızınla 😍🥰
AngrBoda_ Gunes_12 Ay bilmiyorum yaa adet de olmuyorum çok düzensiz, kadın doğumcuma gideceğim müsait bir zamn kayınpederimi de başka hastaneye sevk etmiş doktor herşey üst üste geliyor
AngrBoda_ Gunes_12 İyi ki doğduuuunnnn ***** iyi ki doğdun iyi ki doğdun mutlu yıllaaaarrr saanaaaa🥳Nice güzel sağlıklı ve bizli yıllara aşkomm😄💜💕💐
morkelebekk54 Gunes_12 😂😂 Allah iyiligini versin 😂😂 valla ben useniyorum yapiyrum kahveyi iciyoruz o kadar
Gunes_12 Anne kız günü yaptık bugun siz naptiniz 🩷😘@kahvepres @SiprayiL @Cicektebenimcicekligunlerde @AngrBoda_ @Meri-Mel @Hoptirililaylalaylaylilaylom @NewMomm1 @Kocamdaaakocammm @SweetMom__ sen Nerdesin @morkelebekk54 @Tusa_ @Tatlican @kibritci_kiz 🩷
Meri-Mel Gunes_12 Bugün pazar vardi ve balık günümüzdü bugün eşim gece mesaisine gidecek akşam üzeri yattı biz de kızımla oyun oynadık günü tamamladik çok şükür uyudu 🤲🏻🤗Maşallah sübhanallah barekallah
AngrBoda_ Gunes_12 Çok iyi yapmışsın aşkom Eloş çok hareketleniyor bir yere gidince merakından sürekli bir yere gidiyor elini tutunca çığlık atıyor masaları geziyor😁😄Rahat bir çay içemedim ama ona rağmen güzeldi fotoğraf bile düzgün çekemedim o kadar 🙈🥴🙄