Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom ya evet eskisi gibi değil ama.. kimse kalmadı.. Çok geçmiş olsun.. İyiyiz bizde koşturuyoruz.😀
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde Sağolasn cnm. Aman iyi olun valla hastalık zor
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom küçüğün burnu akiyor üşütüyor abisini okula bırakırken hafifçe olsa kışın nezle hep oluyor.
Gunes_12 Selam bebekler nasılsınız @kahvepres @SiprayiL @Cicektebenimcicekligunlerde @AngrBoda_ @Meri-Mel @Hoptirililaylalaylaylilaylom @NewMomm1 @Kocamdaaakocammm @SweetMom__ sen Nerdesin @morkelebekk54 @Tusa_ 🩷
kahvepres Gunes_12 afiyet olsn cnm iki gündr soğuk kahve yanina dondrma yiyorm öksrk başladı sanrm hasta olcm bu nefsime sahip cıkmdğm icin🤣
Kocamdaaakocammm Gunes_12 Afiyet olsun cnm 😍 bende şimdi çay demliyorum yanına da sufle yapicam cnm tatlı bsieyler çekti 😂😂 Yoruldum bugün baya
kahvepres Meri-Mel valla heraldee nefsime yenik düşyrm ya biraz iradesz bi insanm canm hastalninca aklım başıma geliyor😊
Kocamdaaakocammm Meri-Mel Başladım cnm dün Başladım 2 gündür yatak odasındayim kapısı ve halilari kaldı bi tek 😊
Meri-Mel kahvepres Ben de öyleyim çok kilo aldım mesela zayiflamam lazım ama dikkat edemiyorum oncecen böyle değildi 😞