Meri-Mel AngrBoda_ Bilecik canım burda havaalanı yok da ancak Bursa Yenişehir havaalanindan kız çok uğraştırıcı evde yaparım daha iyi 🤣😌💓🥺😬
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie ya çok güzel sonbahar her yerde sarı yapraklar romantik komedi film başrolü gibi.🙈😃 Geçim ve ısınma derdi olmasa kışi seviyorum gel kahve yollayayim.😘
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ aa son sıcakların tadını çıkarın bende yemeğe girişicem.kahvemi içip soğanım bitmiş sogansiz mercimek çorbası güzel olur mu ki yağmur bastırdı akşam okul çıkışı alabilirim.🤷🏻
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Bahçeye gittik ceviz toplamaya bir de ne görelim ceviz yok 😄Market manav yakın değilse soğansız yap n’olacak siz yiyeceksiniz sonuçta olmadı başka birşey yap canım 😊
Cicektebenimcicekligunlerde Lolik müge bakmayan sayılı canlılardanim.😃 Moraliniz bozulmuyor mu? Bizim açmaya açmaya bozuldu ya..😃
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde sen kii hiç boş vakti olmayan insannn böyle boşlukta kaldın he kıyamam ♥️🙃
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale çocuğu alan var mı çok iyi yapmışsın sosyallik iyi geliyor insana..
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde vallahi bilmiyorum ki ben bi kuzenimle yazıldım ikimiz gidicez haftada iki gün ayarlicam artık çocuğu anneme bırakıp gidicem , sossyalleşeyim azıcık açılayım 🥰😅
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel taksi gelemez mi birşey olmaz ya ben yağmurda karda mecbur çıkarıyorum hep temiz hava burnu açılır hem.
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Gelir hic kullanmadım burası küçücük ilçe her yere ayağımla yürüdüm ya da eşimle hastane baya uzak da
mrsjale AngrBoda_ bizde araba da yok motosiklet var ama onu da çalsam kesin girerim yolda bi kamyonun altına 🙈 kurslar var da incik boncuk sevmiyorum dedim bari İngilizce öğreneyim
AngrBoda_ mrsjale Ay Allah korusun iyi yapmışsın bence sabah kendi annemle dağa gidelim dedim eşime yok gidemezsin napacaksın demeye başladı 😏
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale yani çocuğu okula götürüp kursa götür zaman çabuk geçiyor ama insanı kendine ayırdığı vakit hobi sosyallik farklı hem bebeğimi de oyun odasına götürdüğüm için vicdanım rahat oluyordu rahat batıyor bana koşturmam lazim ..🙈😂
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ komşudan istedim.🙈😂 Mercimek salonu,kabak dolması içinden çıkan kabakla mücver,kalan pilavı bebeğime öğle yemeği yaptım herşey arttı bugün bereketli gün.😃💃🏻