AngrBoda_ lAmMelodi Madde kullanmış gibi gözüküyor yazık tabi ama seçimleri de kendisi yaptı.Allah Rahmet etsin yinede
AngrBoda_ anabarbie Yeşillik görmeyince köy uzaktan bakana güzel görünüyor😄Bende bir ilçeye ineydim diyorum 😄
anabarbie AngrBoda_ hshshshsh bende koydeyim aşkım köyleri seviyorum köy benim köy olmayinca 😂😂 Bende istiyorum şehirde ev ama depremden kaçmak için en mükemmel yer köy 😅
AngrBoda_ SweetMom__ 😁😁İyi geliyor ama pamuk kadar hafifliyor insan bizde akşam Elâ nın doğum gününü kutladık ailecek sonra yattık uyuduk şimdi de bir kahve yapcam oturduğum yerden kalkabilirsem🤣
SweetMom__ AngrBoda_ ay kabızlık vardı komple biti çok şükür öyle fazla değildi ama rahatladı yavrum ya çok güzel geçti iyi ki doğmuş prenses😍😍💖 nasil geçti sizinki canım
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ Annesi de Betül ’ü suçluyor. Cehennemden kaçarken ateşe düştü diyor 🙄🤷🥺
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ Geçen gün telefona bağlanıp söylendi. Betül, Veysel’i hep evden kovuyormuş, eve almıyormus fln evlilerken. Veysel’in ailesi Özge’yide suçlamıyormuş. Sonuçlar çıkmadan hiç kimsenin ahını alamazlarmış🤷
SweetMom__ Gunes_12 çok güzel geçti ya oglumdan çok be eğlendim ortam harikaydı ilk defa havuza girdi biraz korktu ama sonra çok sevdi icinden zor aldik😍😀 kabızlığı vardı eve geldiği gibi içindeki ne varsa 😀😀😀 goturecem artık direk uyudu sonra hahahahah
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Çıksın bakalım ne olacak herkesin hikayesi farklı dışardan bakınca herkes toz pembe çok mükemmel hayatlar var gibi görüyor ama oturup herkesi tek tek dinlesek kim bilir ne hikayeler çıkacak 😏
AngrBoda_ SweetMom__ Ah kuzum Allah’ım iyiliğini versin tatlım Çok teşekkür ederim ailecektik pastayı gelirken biraz bozmuşlardı kaymıştı falan üzüldüm biraz ama ailecek yenecek diye çok da şey yapmadım
Hoptirililaylalaylaylilaylom AngrBoda_ Evet, Özge mesela. Bayağı bakımlı, havalı görünen bir tip ama Veysel le yaşadığı evi dün gördüm ya, şaşırdım gerçekten. Özge gibi birisinin öyle bir evde oturacağını düşünmezdim🤷
AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Valla öyle bak şöyle çık sokağa herkes öyle bakımlı kocasıyla çok iyi falan ama evde yemin ederim öyle değil sürekli kocasıyla sosyal medyada"AŞK"yaşayan biri vardı mutluyuz imajı veren geçen kocası dövmüş babasının evindeydi yani asla göründüğü gibi değil herşey