Meri-Mel AngrBoda_ Kız huysuz ateşi var gelmek bilmedi su dis bir türlü 🥺🥴😞hiç birsey yapamıyorum dolayısı ile
AngrBoda_ SweetMom__ 😁😁İyi geliyor ama pamuk kadar hafifliyor insan bizde akşam Elâ nın doğum gününü kutladık ailecek sonra yattık uyuduk şimdi de bir kahve yapcam oturduğum yerden kalkabilirsem🤣
SweetMom__ Kocamdaaakocammm çok şükür iyiyim canım biraz dünün yorgunluğu var kendime gelmeye çalışıyorum yatıyorum sen nasılsın canım napiyorsun😍😍
Kocamdaaakocammm SweetMom__ Niye kız ne yaptın dün 😃 bende 7.30 da uyandım küçük oğlumla büyük oğlum uyudu için tv izledik onunla büyük olan da şimdi uyandı yatakları topladım kahvaltı hazırlıyorum 🥰
SweetMom__ Gunes_12 çok güzel geçti ya oglumdan çok be eğlendim ortam harikaydı ilk defa havuza girdi biraz korktu ama sonra çok sevdi icinden zor aldik😍😀 kabızlığı vardı eve geldiği gibi içindeki ne varsa 😀😀😀 goturecem artık direk uyudu sonra hahahahah
morkelebekk54 AngrBoda_ oy cok saol csnim ☺️ valla ben cok kotuyum grip olma yolunda ilerliyorum vucudum cok kotu ahriyo hafif öksürük de var. Bebeyi uyuttum yattim
AngrBoda_ lAmMelodi Madde kullanmış gibi gözüküyor yazık tabi ama seçimleri de kendisi yaptı.Allah Rahmet etsin yinede
AngrBoda_ anabarbie Yeşillik görmeyince köy uzaktan bakana güzel görünüyor😄Bende bir ilçeye ineydim diyorum 😄
anabarbie AngrBoda_ hshshshsh bende koydeyim aşkım köyleri seviyorum köy benim köy olmayinca 😂😂 Bende istiyorum şehirde ev ama depremden kaçmak için en mükemmel yer köy 😅