morkelebekk54 Gunes_12 kiz ben gunlerdir fenalardayim😂 hersey ust uste geliyo sol gogsumum sol kisminda feci serlik var. İlk fark ettigimde ya kitleyse diye cok kortum ama sonra gecmisti yine oldu canim aciyo resmen deliriyorum
morkelebekk54 Gunes_12 genel cerrah bakiyomus sanirim meme yle ilgili bi durum olsugunda hemen baktim dun aksam cok sukur vardi 10 gun sonraya
AngrBoda_ Gunes_12 Ben o evi alacağım kanka kafaya koydum borç harç arabayı da satarım bir iki altınım var onları veririm 🙂
AngrBoda_ Gunes_12 Uyandım günaydın bugün ormana gideceğim inşaallah kocamı ikna edebilirsem mantar toplamaya 🤭
morkelebekk54 AngrBoda_ cok saol canim benim esime soyledim aldi geldi yedim merak etme ☺️ emzirdigim icin yedim nkrmalde cok bayilmam olmasiginda canim ceker oldugunda yiyesim gelmez 😂 emzirmesem yemezdim yani 😂
AngrBoda_ kayafamly Selaaaaamm ayyy hoşgeldin iyiyim canımmm bende 1.5 aydır yoktum yeni geldim 🤭 Kızlar anlattı bana da neler olduğunu peki sen nerelerdeydin nasılsın neler yaptın
kayafamly AngrBoda_ bebişi büyüttüm dicem ama büyüdükçe gece uykusu azaldı yorgunum😅😅😅 buraya girmeye hiç halim yoktu