AngrBoda_ Gunes_12 Dua et de ilçeden bir ev alalım bacım gı şöyle içini istediğim gibi döşeyim manzaralı fotiler atayım kocam ve çocuklarımla yepyeni bir hayata başlayım🙏🏻
AngrBoda_ Gunes_12 Ayy Amiiinn inşaallah yaa en çok da kızım için 😍 Geçen şey diyo anne küpelerimi âbi ye versek bize ev verir mi ev alabilir miyiz dedi kalbim yerinden koptu sandım 😢
AngrBoda_ Gunes_12 Ben o evi alacağım kanka kafaya koydum borç harç arabayı da satarım bir iki altınım var onları veririm 🙂
Gunes_12 Hadi siz de gelin biraz sohbet edelim 🩷@Kocamdaaakocammm @SiprayiL @anabarbie @morkelebekk54 @kahvepres @Tusa_ @Cicektebenimcicekligunlerde @Meri-Mel @nescafebagimlisi @ejdermeyvelilahmacun @Beyninizikullanmakucretsizdir @kibritci_kiz @Beyninizikullanmakucretsizdir @Tatlican @AngrBoda_ 🩷😘 @mrsjale @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Dedektifgadget
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 Afiyet olsunnn 🌸 Bende bugün sütlü Islak kek yapmıştım :) . Annem babam geldi yemek faslı çay faslı oldu, Onlar gitti. Büyük uyudu, küçüğün uyumasını bekliyorum ama uyımuyoo :(🤷
SiprayiL Gunes_12 afiyet olsun aşkım. Bebişimde hırıltı var ya uyuyor ama uyanıyor sürekli. Soğan karanfil işe yarar mı ki