morkelebekk54 Gunes_12 ayyy cok guzel olur bana arkadas olurdun da hergun hergun gezerken yorulursun😂
Gunes_12 Beyninizikullanmakucretsizdir normalde ben de pazardan aldırırım ama ufak tefek eksikleri alırım manavdan🤣
pinkooo_02 mrsjale bende bir araştirayim kuzum sağol şuan burnu akıyor tıkanıyor iyi değil yavrum uyutmaya çalışıyorum burnunu temizletememe asla izin vermiyor nefes almakta da zorlanıyor ilaç vardı verdim inşallah toparlar hemenb
mrsjale pinkooo_02 inşallah canım benim ya geçmiş olsun 💐 bende bi araştırıcam kış boyu sürekli hasta oluyorlar zaten hele ki doğalgaz açılınca çok tıkanıyo benim oğlum
Gunes_12 Selam güzel annisler napiyorsunuz bakalım 🤣😍🩷 Hadi siz de gelin biraz sohbet edelim 🩷@Kocamdaaakocammm @SiprayiL @anabarbie @morkelebekk54 @kahvepres @Tusa_ @Cicektebenimcicekligunlerde @Meri-Mel @nescafebagimlisi @ejdermeyvelilahmacun @Beyninizikullanmakucretsizdir @kibritci_kiz @Beyninizikullanmakucretsizdir @Tatlican @AngrBoda_ 🩷😘 @mrsjale @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Dedektifgadget
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 Afiyet olsun 🌸hiç iyi değilim başım ağrımaya başladı, kendimi iyi hissetmiyorum hiç. Çocukların bağrış çığrışına dinlenemem de :( 🤷
Tatlican Gunes_12 Hahahah ben sevmem param gidiyorya😂😂Millet harcayip sitres atar ben harcayinca stres oluyorum 😂😂Allaha şükür var ama ısraf gibi geliyor .