Meri-Mel Gunes_12 Bizim burada panayır var eve yeni geldim çok yorgunum kızlar kızıma bir sürü şey aldım ohhhh hem de uyguna :)
AngrBoda_ Gunes_12 Köyde kuzum yaa birden sağanak başladı yine eloş çok korktu yağmur yağınca çığlık atıyor daha önceden korktuğu için
pinkooo_02 mrsjale bende çok seviyorum ama oğlum şimdiden boğazım ağrıyor diyor 🤦 başladı bizim kışımız kışın çok hasta oluyor benim oğlum ya o yüzden kışın gelmesini istemiyorum
mrsjale pinkooo_02 geçmiş olsun balım ya bu bağışıklık güçlendiren takviye şuruplar var acaba kullanan var mı ben onları merak ediyorum kullanıp çocuğum daha az hastalanır oldu yazanları görmüştüm daha önce
morkelebekk54 Gunes_12 ayyy cok guzel olur bana arkadas olurdun da hergun hergun gezerken yorulursun😂
mrsjale pinkooo_02 dynavit , argivit ya da ocean ımunol şurup gibi bebişim . Bunları araştırıcam bende kaç yaş için gerçekten faydalı mı kış için takviye iyi olabilir
pinkooo_02 mrsjale bende bir araştirayim kuzum sağol şuan burnu akıyor tıkanıyor iyi değil yavrum uyutmaya çalışıyorum burnunu temizletememe asla izin vermiyor nefes almakta da zorlanıyor ilaç vardı verdim inşallah toparlar hemenb
Gunes_12 Beyninizikullanmakucretsizdir normalde ben de pazardan aldırırım ama ufak tefek eksikleri alırım manavdan🤣
mrsjale pinkooo_02 inşallah canım benim ya geçmiş olsun 💐 bende bi araştırıcam kış boyu sürekli hasta oluyorlar zaten hele ki doğalgaz açılınca çok tıkanıyo benim oğlum
Gunes_12 Selam güzel annisler napiyorsunuz bakalım 🤣😍🩷 Hadi siz de gelin biraz sohbet edelim 🩷@Kocamdaaakocammm @SiprayiL @anabarbie @morkelebekk54 @kahvepres @Tusa_ @Cicektebenimcicekligunlerde @Meri-Mel @nescafebagimlisi @ejdermeyvelilahmacun @Beyninizikullanmakucretsizdir @kibritci_kiz @Beyninizikullanmakucretsizdir @Tatlican @AngrBoda_ 🩷😘 @mrsjale @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Dedektifgadget
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 Afiyet olsun 🌸hiç iyi değilim başım ağrımaya başladı, kendimi iyi hissetmiyorum hiç. Çocukların bağrış çığrışına dinlenemem de :( 🤷