Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Ablam bin yaşına da gelse taş taş tas tas 🤣🤣
Hoptirililaylalaylaylilaylom Kocamdaaakocammm Gel kız gebedaş olalım yoldaş olalım birbirimize 😂Hem senin 2numara bnm 2numaradan büyük :) Sennkler normal mi olmuştu peki
Kocamdaaakocammm Hoptirililaylalaylaylilaylom Gaz verme knka 😂😂😂 evet benimkiler büyük ama biraz daha büyüsuler daha iyi olur diye düşünüyorum 🤪🤪 Benim ikiisde sezeryan aşkım
mrsjale Hoptirililaylalaylaylilaylom dimi ya bende hep öyle düşünüyorum ilkinde habersiziz herşeyden ama ikinci üçüncü cesaret işi 😅
Hoptirililaylalaylaylilaylom mrsjale sende kaç tane bebe vardı? Yaşları? Vallahi biliyorsamda önceden söylediysen falan da kusura bakma Bugün kafam iyi değil. 15 aylık bebem gündüz uykusu yapmadı ama uyumaya da niyet yok gibi 😂
mrsjale asaletsoydangelir halihazırda kahve fotosu tutuyorum artık ne zaman içebilirsem çekeyim elim boş kalıyo sonra 😜😁
mrsjale Beyninizikullanmakucretsizdir beni fincanımdan tanıyan herşeyi hak ediyordur alnından öperim 😂
mrsjale Hoptirililaylalaylaylilaylom bi tane var benim önümüzdeki ay iki yaş olacak inşallah 🥰 yok bende unutuyorum sorsam da kimin nesi vardı hiç aklımda tutamam , bazı kişilerin isimlerini biliyordum onları bile unutmuşum 😅
Hoptirililaylalaylaylilaylom Kocamdaaakocammm bence sen üstesinden gelirsin ama yine de gaz vermeyim o zaman 😂 3.sezareyenden korkuyorum bende sadece. Bir şekilde bakarım annem, kaynanam destek olur ama o ameliyattan tırsıyorum
mrsjale Kocamdaaakocammm büyütmüşsün maşallah ömürleri uzun olsun 🍀 valla erkek çocuğu anası olmak bence ayrıcalık ekstra bi güç yükleniyor insana 😁
Kocamdaaakocammm Hoptirililaylalaylaylilaylom Gelirim knka bundan yana asla korkum falan yok Benide sezerayn biraz zorluyor gözüm kesiyor diyemem ama benim en çok istememe sebebim küçük oğlumun hastalığı sürekli hastane işlerim falan oluyor o çocukta benimle yollarda perişan olucak biliyorum onun için birazdaha zamni var diye düşünüyorum Şuan bile hastaneye falan gittiğimde diğer oğlumu kaynanam vs bırakıyorum zor oluyor çünkü
Hoptirililaylalaylaylilaylom Kocamdaaakocammm Aynı aynı bizim de sürekli hastane işlerimiz oluyor, Bilmiyorum bakalım nasıl olacak, Olacak artık bir şekilde 🤷
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale msj attın da yazmadım mi sor yazarim.😀 Ama önce posttu söylemeniz lazimgor cik yapıyorum ana sayfaya bakamıyorum.🤣
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bende postları hiç görmüyorum ki giriyorum yazan varsa cevap yazıyorum , nadirende olsa bazı postlara yazıp çıkıyorum 🙃
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Aynen sıkıliyo insan sürekli girince arada mola iyi 😀 Seninkiler okula başlamadi?
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Aynen uzaklaşmak iyi geliyor 🦋 Yok aşkım yaa bizim buradaki okul almadi 2019 aliyordular benim oglanda 2020 doğumlu kaynanam gilin orada iki okul da alıyordu da ben vermek istemedim oraya da
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir herkeste vardır o fincandan özel yapım değilse.😀 Arka fon gözüküyorsa bilemem.😀
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde ablanız kurbannnn olsun sözünü beklerdim 🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde _inar404 Zehir demeyelim de ben biraz pimbirikli anneyim kendimi yıpratıyorum. Yoksa iyiler bende sıkıntı.😀
Hoptirililaylalaylaylilaylom mrsjale sen bu posta önceden çok yazardın, lanjaleyken denk gelirdim ama eskisi gibi görmüyorum fazla seni 😂