Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Kitapları kaplıyorum. Okullar başladı.. Dersleri yaptırdım. Yoğun tempoya girdik.😃
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Allah’ım kolaylık versin inşallah okulu hep birlikte okuyor şimdi aileler 😅
morkelebekk54 Gunes_12 iyi kuzum yeni oturabild cok sukur 😂 sen nabiyosun ☺️ o degilde bu oost yeni annelerim postu ama biz eski anneler olana kadar bu possta takilcaz galiba😂😂😂
Meri-Mel ZeydsMom Hiç sorma kuzum 2-3 gün giremedim arkadasin evine hayırlı olsuna gittik çocuğu kızımı itti daha doğrusu tekme atıp çocuğu yere serdi omzunda küçük kırık oluştu onla uğraştım 😭Moralim çok bozuktu çok şükür şimdi daha iyi oynuyor
Tusa_ ZeydsMom şımar bacım şımar bizim gibi olmak isteyen bir sürü insan var birde zayıfsın ohh 🥹😍😂😂😂
ZeydsMom Tusa_ ay hala onceki kilomda degilim amaa 😭 ya biz senle hangi postta konusmustuk ya cikaramiyorum. İsim resim tanidikta ama nerdee
Tusa_ ZeydsMom evet konuşmuştuk ama bende hatırlayamadım şimdi ama 1 kere değil bi kaç kere diye hatırlıyorum 😂 eski kilon kaçtı şimdi ki kilon kaç
ZeydsMom Tusa_ 54 eski simdiki 73 falandir ya. Ama garip bisey var. Esimin akrabasi gecen gun tartildi o kilolu biri benden hemde cok kilolu. Baya yani. O nasil oluyorda 68 gosterdi ben 72 anlamadm