Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi şükür geçmiş enfeksiyon. 1 haftadr kullandığımız antibiyotiği kestik işte. Yarın da kız için hemotolojiye gidcz. Umarım onda da bişey çıkmaz 🤲
nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom uyudu aşkım annemler gelmişti yanına ziyarete özlemiş onları onlar gitti arkasından uyudu hemen 🤣
NewMomm1 Cicektebenimcicekligunlerde yoo soğuk çay soğuk kahve okey ama öyle türk kahvesi vs düşkünlüğüm yok😂
anabarbie Hoptirililaylalaylaylilaylom bende yapacaktım eşim soğan kokar dedi kokmazsa bana söyle knk yarın akşam yapım gundur bebeden yapamiyorum akşam uyuyunca sakın kafayla yapabilirim anca 😢
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir 3 çocuk ve çarşı düşünemiyorum. Allah kolaylık versin.😃
asaletsoydangelir Cicektebenimcicekligunlerde yapma oğlum,dur oğlum, birak oğlum, yeter oğlum,gel oğlum,sinir etme beni oğlum,hayir oğlum,almiycam oğlum diye diye butun çarşı inledi sesimden 🤕😅
Cicektebenimcicekligunlerde asaletsoydangelir 2 oğlanla bende öyleyim.🙈 Neden hiç dur kızım lafı yok ya kizlar gerçektend uslu mu oluyor.🥺😃