Maka_Paka Dedektifgadget Aaaa baya küçük ☺️ Benim yavrum 8. ayında çıkardığı için herkesi öyle sanıyorum 😂🥲
mimikralicesi1 Kocamdaaakocammm bu posta girdim mesajları okurken sen dikkatimi çektin biraz profilini inceledim de baya neşeli hayat dolu birisine benziyorsun 😂 tanımadan sevdim seni 🫶🏻
NewMomm1 Gunes_12 heppp sonradann gelirr aklım başımmaaa hep sonradan sonradan😒 anca mı aklına geldim küsüm ki hahdhahdha
nescafebagimlisi Gunes_12 gidip gelip buraya yazayım o zaman 😂 herşeyi okuyamıyom sen bana özet geç geri kalmıyım ne var ne yok forumda , dedikodu kaosss @agzımızıntadıkacmasın yerine ben kaos diyim akdkdkd
mimikralicesi1 Gunes_12 sende baya iyisin herkesle güzel anlaşıyorsun 😂 sizi stalkladım da biraz kıskandım 😂😂
nescafebagimlisi Gunes_12 evet onu gördüm biraz önce ya insanlara yardım etmek için askı yemesi de biraz saçma olmuş
Dedektifgadget Maka_Paka dişi kaşınıyor yani tüm belirtiler var doktora götüreyim mi pazartesi günü? Bilemedim hasta değildir dimi 🥺
Maka_Paka Dedektifgadget Yok canım 4. Aydada dış cikaranlar var ☺️ yarın kürü uygula bak rahat edeceksin