@Gunes_12
@anabarbie
@nescafebagimlisi
Kizlar siz isterseniz arkadaşınıza inanmaya devam edebilirsiniz . Dizlerdeki fakir ama Sahte kişiyi oynuyan bı arkadaşınız var . Bunları gurunce gene boş boş küfür edecek 😂Ama Benim kimseye yalan borcum yok . Yalan söylesem de bu konu bana ne katacak ne kazandıracak ? Yada ne zararı olacak Kim ne yaşarsa umrumda değil . Ben saimiyetime dayanarak Bildiğim şeyi bı şekilde söyledim gerisi beni alakdar etmez . Size soruyorum siz olsanız gercke veya yanlış bişey biliyosunuz doğruluğunu kendileri bilir . Bildiğinizi sevdiğiniz samimiyetinize dayandiginiz insana bı sekilde anlatmaz misiniz . ? Yada göz yumar gecermisiniz başına ne gelirse gelsin . ? Onun kocasına iftira atmakla Kazancım yok Ki iftira en büyük gunahlardan yuva zedeleme vebalini almam benimde yuvam var çocuğum var . Bu kişi fake postlarla hesaplarla buraları çok karıştırdı Yada insanlari kandırdı. Bana attilan iftirayla yaşasin vicdanı rahat olmaisn bu konuda . Daha da bişey demek istemiyorum şişede geçmiş olsun biraz yaralanmişsiniz