Cicektebenimcicekligunlerde Tomris-Hatun Gel özledim.🫂😍 Lolik nasıl sevinmistir simdi @Lolik gitmelere falan kalktı zorlandım baya..😂
Lolik Cicektebenimcicekligunlerde HAHAHAHAHAHAHAHAHA KANKAM GELDİ. HAYDI KIZLAR KALKIN GÖBEK ATMAYAAA 💃
Cicektebenimcicekligunlerde Tomris-Hatun Uyumadiysa gelir 😂 E neler yaptın yokken detoks dinlenme nasıl geldi.😀
Tomris-Hatun Cicektebenimcicekligunlerde kanka diyet yapiom bilion sinirden salmistim geri toparladim oruc tutuom suan omad diyeti gbi oluo
Cicektebenimcicekligunlerde Tomris-Hatun Gece gece ne diyeti zaten canım bir sürü şey çekiyor zor dayaniyorum tatlı yememek için, Uyku da tutmuyor aç ne insafsız mide..😀
Cicektebenimcicekligunlerde Tomris-Hatun Ben senden de fenayım merak etme kilo verdim ama almamak için sabretmek daha zor..😂
Cicektebenimcicekligunlerde Tomris-Hatun Eskiden ne güzel butlu mutlu kadınlar modaymis. Yine zayıflık güzellik algısı bitse rahat etsek..😀
Deletedmom_117 anabarbie inanmazsan benim için bişey değişmez . Sen bilirsin neden yalan söyleyeyim? Elime ne geçer soykeyincee
Gunes_12 Deletedmom_117 bize anlatan arkadaş çok magdurmus gibi anlattığı için inandık demek ki çok tanınmadan kimseyi savunmayacaksın.
anabarbie Deletedmom_117 o kadar şaşkinim ki hala düşünsene senin çok sevdiğim guvendigin 6 7 ay konuştuğun bı arkadasinin ismi bile sahte sinirden gülüyorum sadece şaka gibi