anabarbie Gunes_12 güneşim zaten cemreden 1 ay önce emekledi yürümede öyle olacak tahminim güneş ne yaşarsa bir üst seviyeye geçtiğinde cemrede yaşıyor 😂 Güneş korkuyordu şimdi yürüyor cemre korkuyor şimdide
Meri-Mel Gunes_12 Bugün artık iştahım biraz yerine geldi çok şükür canım aman az yağlardan kullansın vücutta yani hemen sanki milyon yıl yemedim kız baş ağrısı yaptı🥴
Meri-Mel Cicektebenimcicekligunlerde Hele bide bebeğin varsa emiyorsa ,geçmesin korkusu sürekli beni istemesi uzak durmaya çalışmak falan
nescafebagimlisi @Deletedmom_117 kız şerife biz dün sana saldırıya geçtik ama arkadaşımızı savunmak istemiştik galiba arkadaşımız bizi de keklemiş hala açıklama yapmadı ama hakkını helal et galeyana gelmiş olabiliriz 🤏🏼 🥹 @anabarbie @harbibarbie
anabarbie nescafebagimlisi özür dileriz gerçekten arkadaşı hiç tanimamasiz dost diye yalandan kuruluymus herseyimiz gerçek adını bile senin sayende ogrendik @Deletedmom_117
Deletedmom_117 nescafebagimlisi 😂😂Yani bilemedim sanki oyun oynuyonuz gibi djdjd kankinizle İyi çınlamis kulaklarım ismimi falan biliyonuz ahahah
Deletedmom_117 anabarbie gerçek adını mi o kadar da değil ismini bile bilmediğiniz biririnin anlattığı attığı fıtrata mi inandiniz 🥸🤔