Gunes_12 @Kocamdaaakocammm @anabarbie @Cicektebenimcicekligunlerde @kahvepres @Meri-Mel @morkelebekk54 @Simsimy @nescafebagimlisi @ejdermeyvelilahmacun @momyshira 🤣
Kocamdaaakocammm Gunes_12 Eşimin amcasının oğlu kız kaçırmış dünden beli bendeler onlarla uğraşıyorum 🤣🤣
morkelebekk54 Gunes_12 uyanali baya oldu da ruhum hala uyuyo 🤦🏻♀️ cok halsizim vudum cok fena agriyo grip olcam sanirim 🤦🏻♀️ var mu cozumu olan oazar gunu kaynimin da nisani var offf🙄 daha ilerlemeden tam baslamadan bi cozum bulmam lazim
Meri-Mel Gunes_12 Kız uyandım her yeri şöyle bir dip köşe temizledim ohhhh misler gibi oldu evim kızı uyutup çay içme planı yapıyorum insAllah sabah 6 da uyandık ailecek eşim ise gitti 💐🥰
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Sen benim gecelerimi uyudugumumu sanıyorsun mematiii🤣🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ben hala uyuyamıyorum bozuk benim bebe..🤣 1saat yattık yine kalktık büyük oğlum acıkmış ah analık.. Çocuklar bu büyüsün bende 11kadar yatcam hıh 😝
morkelebekk54 Gunes_12 ihlamur yaptim askam da simdi tekrar kaynatip icmeye halim yok 🙄🤦🏻♀️ oglumla ugrasiyorum bide yani sira bari ona gecmese ya ondan korkuyorum asil cok gerekmedikce kucagima almkyirum da iste
Gunes_12 Meri-Mel Oo maşallah erkencisin bende kıza kahvaltı yaptırdım yıkadım fasulye vardı onu ayıkladim dün evi silmiştim bugün silmem