Tomris-Hatun Gunes_12 sen son bi haftadir beni gor menemen salca biber parlican kabak fasylye agladim burlarda smdide diomki iyiki yapmism cok yoruldum ama degiyor ya 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde Tomris-Hatun bende gece 2ye kadar kışlık hazırladım buzluğa şimdi belim başım ağrıyor..🤣 Ama kışın hep aynı şeyler bikiyor insan hazır yaz sebzesi iyi oluyor
Tomris-Hatun Cicektebenimcicekligunlerde bende cift gorme sorunu var ehliyet alamicakmisim hic ehliyet kalbimde yara ya ðŸ˜
Cicektebenimcicekligunlerde Tomris-Hatun Hadi ya..🥺 Buna şükür diyelim. Bende panik yaparım öyle 2araba arasından geçme, üstten biri gelince yol verme sıkıntı bende
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bezelye zamanı geçti mi pazara eşim gidiyor bulamıyor 1aydir
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Eşimde sıra gelse bemde yazilicam onun sertifikalaei hiç bitmiyor. Bitsin kendime yatırım yapicam..🤣
Tomris-Hatun Cicektebenimcicekligunlerde direksiyon hakimiyetin iyiyse gerisi ip gbi sokuluo sakin ol canim
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Kim onlar kiim..🤣 Postlarda bir dedikodu dönüyor ama anlamıyorum nurdan omayan kim vardı sizin grupta..🤣🤣 Fazla samimiyet ayrılık getirir hıh..😅