nehirsude0 Gunes_12 kanka Adana’da kurt tepe var deli hastanesi kaos seversen çok güzel kaoslar var 2 sene önce bir deli bir delinin gözünü oymuş yani çok güzel kaos var gidelim dersen rezervasyon yaptiracam ikimize😁
nehirsude0 Gunes_12 hadi kankam el ele seke seke gidelim bebelerde kendi baslarina baksınlar veya çok seven babalari bakım dayansin azcik😂
fluoksetin nehirsude0 bir ara hep okuyordum ya yazmaya üşeniyordum şimdi yeniler eskiler olunca safları güçlendirmeye geldim😂
Honki_Ponki Nik_mik_yok Kız beni bi incelerlerse açtıklarınıa açıcaklarına pişman olurlar korkup kaçarlar geçmişle neler çektimiş bu abla ne çilelerle bebi büyütmüş diyip 😂🤣🤣🤣 Ahh o kurtluk murtlul işe yaramıyo işte ozman 😁
Gunes_12 nehirsude0 yok aşkım benimki beni oradan cikarmak ister kendisi yerime oraya gitmek ister kesin 🤣🤣
Gunes_12 fluoksetin Tabi aşkım yeni guncelemeler geliyor tutunup kalkma emekleme kafasını oradan oraya vurma 🤣🤣
fluoksetin nehirsude0 hoş buldukk😂 dobarlanmaya çalışıyorum ya çocuklu hayat zormuş. Sizde nasıl durumlar büyüdüler mi huzur var mı 😂