Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Etiketledin de cevap mi yazmadım..😂 Bir iki gönderine yorum yaptım baktım ağam cevap vermez uzak durdum.😂 Darıldıgimdan değilde kalbim dilim de benim saklamam..😂😂
morkelebekk54 Cicektebenimcicekligunlerde bende oyle yaoayim o zaman olcuyu fazla tutayim o sekilde yaoip kalanini atarim saol kuzum teşekkür ederim
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde aşkım bebiş kötü ya üst dişleri çok geviktiyfi galiba onu cikaracak ishali bitmiyor 2 gündür patates kaynattik yok muz verdim yok kefir verdim ishal şurubu verdim yok ateşte 38
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Probiyotik kullanıyor musun ishal varken dış ishal ateş yapıyor maalesef.🥹
Gunes_12 @mematiii @Tusa_ @Kocamdaaakocammm @SweetMom__ @bizdejantikizlardik @anabarbie @nescafebagimlisi @boralii @Berilsmom13 @Dondurmalikahve morkelebekk54 @Simsimy @kibritci_kiz @Cicektebenimcicekligunlerde @orjinalhoptiri @AdaBebekAnnesi @AnnaKurt @momyshira @ejdermeyvelilahmacun @Lolik @Tubasahra @SiprayiL Kahvesini çayını alan gelsin aaa dostlar 😘😘