morkelebekk54 Gunes_12 deme kiz oyle napsin bebis belkide derdi var agrisis nisey car diyemiuo sok bi dusa havuzu frlan varsa onu doldur en sok
Gunes_12 morkelebekk54 Kız yok keşke ağlasa da derdine çare bulsam sürekli bir şekilde kendine zarar veriyor domestoslu suyu yere dökmüş içti mi içmedi mi bilmiyorum gerçekten stresten başıma ağrı giriyor
Gunes_12 @mematiii @Tusa_ @Kocamdaaakocammm @SweetMom__ @bizdejantikizlardik @anabarbie @nescafebagimlisi @boralii @Berilsmom13 @Dondurmalikahve morkelebekk54 @Simsimy @kibritci_kiz @Cicektebenimcicekligunlerde @orjinalhoptiri @AdaBebekAnnesi @AnnaKurt @momyshira @ejdermeyvelilahmacun @Lolik @Tubasahra @SiprayiL Kahvesini çayını alan gelsin aaa dostlar 😘😘
Cicektebenimcicekligunlerde morkelebekk54 Çiğden atıyorum.😀 Evet tadı aynı. Kızgın yağa atıyorum patlamiyo..
morkelebekk54 Cicektebenimcicekligunlerde bende oyle yaoayim o zaman olcuyu fazla tutayim o sekilde yaoip kalanini atarim saol kuzum teşekkür ederim
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Etiketledin de cevap mi yazmadım..😂 Bir iki gönderine yorum yaptım baktım ağam cevap vermez uzak durdum.😂 Darıldıgimdan değilde kalbim dilim de benim saklamam..😂😂
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde aşkım bebiş kötü ya üst dişleri çok geviktiyfi galiba onu cikaracak ishali bitmiyor 2 gündür patates kaynattik yok muz verdim yok kefir verdim ishal şurubu verdim yok ateşte 38
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Probiyotik kullanıyor musun ishal varken dış ishal ateş yapıyor maalesef.🥹