Kocamdaaakocammm Gunes_12 Dün kaynanam gile geldik yarın denize falan gidicez ben pazartesi eve dönücem
Gunes_12 GÜNAYDIN BACILAR @anabarbie bizdejantikizlardik @ejdermeyvelilahmacun @nescafebagimlisi @Kocamdaaakocammm @berilmom @AngrBoda_ @Cicektebenimcicekligunlerde @orjinalhoptiri @morkelebekk54 @kahvepres @SiprayiL @LavininAnnesii @NewMomm1 @Kalbim_21 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Günooo 🌸😘😃 @Simsimy @AngrBoda_ güzel kızlarım sizleri görmüyorum bu ara yada denk gelmiyoruz.🥺😃
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Kuşum tatildeydim ben. Aslında girdimde ama denk gelmemişiz demek ki. Bugün bitti, yoldayım Fethiye’ye geçiyorum. Yarında İzmir’e geçicem kayınvalideme
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Geçtiğin yollar ne kadar güzel buralardan gezcmek bile tatil benim için manzarası yeter.🙈😃 İyi tatiller canım.😘😃
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Teşekkür ederimm. Coğrafya kader 😂 Eşimin kuzeninin düğününüde atlatsaydık abimlerle iki günlük kapadokyaya kaçıcaz daha oturamıyorum totomun üstünde asdfghj