agzimizintadikacmasin Gunes_12 bebişims ya hava çok sıcak serin yerlere göç ettim totomu yaydım bebişler çayır çimen de ahahahaa sen ne yapıyorsun 😁
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 yenilendim geldim haha @Hoptirililaylalaylaylilaylom ay hoşgeldin.😀 bu nicke alışmışım diğeri yabancı biri sanıyor muhabbet edemiyordum.😂😂karışık duygular 😀
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde hem yenilenmişsin hem çiçeklenmişsin🌸🌸🫶 çiçekli günlerin hiç bitmesin🥰 Ben, isim postundan önce değiştirmiştim ismimi. Bilseydim beklerdim sjsjsjs😂
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Ayağın uğurlu gelmiş.😀 Amin bebeğim inşallah.🥰😀 hergün okuya okuya manifestlerim.😂🌸🩷
Gunes_12 @Hoptirililaylalaylaylilaylom @Cicektebenimcicekligunlerde @NewMomm1 @kibritci_kiz @Dedektifgadget @Beyninizikullanmakucretsizdir @morkelebekk54 @kahvepres @AngrBoda_ @Meri-Mel Napıyorsunuz canlarım ben anneme geldim bir kaç gün buradayım siz napıyorsunuz 😂
Meri-Mel Gunes_12 Günaydın canım eşimi işe yolladim ,kıza kahvaltı yaptırıyorum çok şükür bu günümüze 😌 Anne evi miss❤️
morkelebekk54 Gunes_12 ay senden rahati uok kesin suan 😂😂 iyi bacim nabim kalktim iste kahvalti yapicam ailmaya calisiyorum 😂