Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi Hadi hayırlısı 🫶ne kadar oldu gireli? Çıkınca haberdar et, müsait olunca tabi.. Geçmiş olsun ❤️❤️❤️
nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom aşko iyi gibi arada mızmızlanıyo ameliyat 2 saat sürdü 1 saatte ayıktırmaya beklediler o kısım biraz zordu suan daha kolay ama arada ağlıyo 🥹
Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi Yaa kıyamam ben ona 🥺Kolay, rahat bir şekilde geçer umarım bu süreç🤲. Yatış verdiler mi, çıkacak mısınız?
zeynepyusufaslan Gunes_12 napayım bacım uzandım bebemin uyanmasını bekliyorum sen napıyosun nasılsın😅
Gunes_12 @AngrBoda_ @kahvepres @Meri-Mel @agzimizintadikacmasin @NewMomm1 @mavaraki nerde @kibritci_kiz cinsiyeti belli oldu mu 🤣
Meri-Mel Gunes_12 Ayy bende demin baktım uzun zamandır konuşmuyoruz 3 gün önce girmiş aktif değil bu ara koydeyim demişti
agzimizintadikacmasin Gunes_12 bebişims ya hava çok sıcak serin yerlere göç ettim totomu yaydım bebişler çayır çimen de ahahahaa sen ne yapıyorsun 😁
Meri-Mel Gunes_12 Hiç bilmiyorum ki varsa da Tuğba gidemezdir Karadenizli ya muhtemelen fındık zamanı falan ailesine gitti herhalde
Meri-Mel Gunes_12 İyi kuzum eşim işte kendime tatil verdim bugün dün köye aileme gittik geldik biraz çamaşır vardı onları hallettim yemeği hallettim öylece burada takılıyorum çocuk uyuyor ☺️