orjinalhoptiri nescafebagimlisi iyi şükür yerleştim, annem de geldi Sağolsun, yoksa şaşar kalır yerleşemezdim. Sen napıyon, nasıl gidiyo
nescafebagimlisi orjinalhoptiri Ay iyi Allah razı olsun annenden ♥️ napim ben bildiğin gibi ölmedim sürünüyorum🤣
Gunes_12 @AngrBoda_ @orjinalhoptiri @Kocamdaaakocammm @kibritci_kiz @morkelebekk54 @kahvepres @anabarbie @NewMomm1 @SiprayiL @Meri-Mel @Cicektebenimcicekligunlerde Napıyorsunuzzz😘
morkelebekk54 Gunes_12 iyiyim kuuzm nabim oturuyorum cok sicak yaniyoruz valla 🤦🏻♀️ soguk biseyler yapip ices var ama cok useniyorum 😂 sen nabiyosun ne ediyosun
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 temizlik yaptım camları sildim Perdeleri yıkadım astım şimdi kendime soğuk kahve yaptım onu içiyorum ay buz gibi öyle iyi geldi.🫠☺️
morkelebekk54 Gunes_12 ohh ellerine saglik. Ben daha yemek bile yapmadim hemen hazir bi manti yaoarim diye düşündüm valla
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 önceden hazırlayıp buzluğa atıyorum kahveyi içeceğim zaman soğuk sütün içine atıyorum hazır uyuşuk işi.🤣
AngrBoda_ Gunes_12 Etli beğenmiyorum etsiz kanki kız eti nerden bulayım kurban etleri de bitti😁ilk kez deniycem