Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 kabul etmiyorum beni arabayla alman gerekiyor yolu bilmiyorum 🤣
AngrBoda_ Ne yapıyorsunuz gerçekten merak ediyorum tatildesiniz de o yüzden mi uğramaz oldunuz he doğru söyleyin banaağğ🥺🤧😭 @Gunes_12 @nescafebagimlisi @Meri-Mel @kahvepres @anabarbie @Kocamdaaakocammm @Cicektebenimcicekligunlerde 🥲
Simsimy AngrBoda_ Ben unutulmuşum soran eden yok ama olsundu :) Fethiye’ye geldim. Ama bugün babam bizi yollara düşürdü Bodrum’daydık.
kahvepres AngrBoda_ yokkk nerdeee tatillll daha var benm tatiln başlamsna buralarda taklyrm anca cnm🤣
AngrBoda_ Simsimy Aklıma gelmedin afedersin🙈 ay ne güzeeell iyi tatiller canım 😍demek ki herkes tatilde sadece ben evdeyim🤧
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Ay simgem çok güzel. Ben kumlu denizde taş bulup ayağımı çizdim.😃😃
nescafebagimlisi @AngrBoda_ ne tatili aşkım ya bize tatil matil yok evde bir o oda bir öbür oda skdkdk napıyosun nasılsınn 💖
AngrBoda_ nescafebagimlisi Bugün anneme tarhana döktük ona yardıma gittim iyiyim çiçeğim aaahhh ahhhh nerde bize tatil