nehirsude0 Beyninizikullanmakucretsizdir benim anlamadığım şimdi müebbet askı yesem neden yeni hesap açamıyorum yeni tel gerekiyor🤔
Beyninizikullanmakucretsizdir nehirsude0 onu hiç bilmiyorum kız 😬 aynı numaradan kabul edilmiyor olabilir 🤔
nehirsude0 Beyninizikullanmakucretsizdir aynı numara tegik aynı telden kabul edilmiyor mesela kaynanamin numarasıyla hesap açım desem telefondan kabul etmiyormus🤔
Beyninizikullanmakucretsizdir nehirsude0 istersen özelden Naime hanıma sorabilirsin ne desem yalan olur 😬
nehirsude0 Beyninizikullanmakucretsizdir 😂😂kadın beni banlasin demi sonra aynı ögretmenden sınavdan önce kopya çekmek için izin almak gibi
nehirsude0 Beyninizikullanmakucretsizdir kadına müebbet askı yiyince neden yeni hesap acamiyoz diye soracam ki ben yaramaz öğrenciyim ki müebbet yemisimdir kadın beni niye geri istesin toplum kurallarini bozmusum 🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir nehirsude0 sen beni bu kadar güldürdün ya Allah’ta seni güldürsün 🤣🤣 şifreni unutup uygulamaya giremezsin illa bunu sorman için askı almana gerek Yok 😛😛