AngrBoda_ anabarbie Valla kanki 43 düm normalde,vermişim çünkü hiç oturmuyorum bacaklarımda ince ince damarlar ortaya çıktı bu da ayakta çok durmanın göstergesi oluyor sanırsam 😬
AngrBoda_ anabarbie Evt bebitom bilmiyor muydun aşk olsun😄 Kv ile birlikte yaşamak da var Dükkanımız var Bunların hepsi iş 😬🙈
1prens1prenses_ Gunes_12 durumlar nasıl nasıl gidiyor hayat çocuklarla benim oğlum 3 yaşında nu aralar zorluyor biraz beni kızımda yarın inşallah 40 günlük olucak
1prens1prenses_ Gunes_12 ben vanlıyım ama midyatlılara gelin gittim Mardin’e yani ama iş için tekrardan Van a dönüş yaptık siz peki nerelisiniz
Cicektebenimcicekligunlerde Günaydııın kızlaarr nasılsınız.? 😃 Ben daha yorgunum kendime gelemedim.😵💫 Erkenden de kalkar benim çocuklar demezler ki 11kadar yatalım.Sizde ne var ne yok özlendiniz.😘😃 @nescafebagimlisi @Kocamdaaakocammm @mrsjale @Simsimy @Lazerlimunafik @anabarbie @LavininAnnesii @Gunes_12 @pinkooo_02 @AngrBoda_ @Beyninizikullanmakucretsizdir @Dondurmalikahve @2boymommy @birbalannesi099 @Zamnsz @Melike_ikra @asaletsoydangelir @bizdejantikizlardik @kanalize @Meri-Mel @NewMomm1
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde 🥰 kocam evde bugün @kahvepres @morkelebekk54 @anabarbie @Atlasdunyam @nescafebagimlisi @Kocamdaaakocammm @SiprayiL @LavininAnnesii @Dondurmalikahve @agzimizintadikacmasin @Simsimy @kibritci_kiz
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde İyiyim canım hoşgeldin benimde hiçbirsey yapasım yok oturuyorum mal mal😂
morkelebekk54 Gunes_12 benim ki yine çalışıyor 😔😔 yine evdeyiz, yine anne baba ogul zaman geçiremiyoruz
agzimizintadikacmasin Gunes_12 afiyet olsun aşkıms yaa Senin koca ne iş yapıyor normalde pek evde olmuyor mu
Cicektebenimcicekligunlerde Lazerlimunafik O temizlik hiç bitmiyor bende sabahtan beri valiz bosalt yika isim bitmiyor.😃 Kolay gelsin canim.
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Boş boş oturmayı özledim senin çocuklar nasıl izin veriyor buna. 🤣