bizdejantikizlardik nescafebagimlisi Bir türlü gelemedim oraya 😏 Samsundayım bende burada da nemden ölüyoruz
morkelebekk54 Gunes_12 ah bacim ben ben degilim artik 😂 kendimi iyi hissetmiyorum benim bebe gunlerdir kakasi yapmiyo kafam o kadar sacmalasti ki anlatamam 😂
agzimizintadikacmasin bizdejantikizlardik ben kestim bir şey olmuyor 😁😁😁 ama seninkini bilemem bak çarpılınca bana sövme
Cicektebenimcicekligunlerde 2boymommy aşkım grupta yazmıştım ya memlekete gidicem diye.🤦🏻😃yardıma geldim internet çekmiyor burda zaten işten güçten giremiyorum @Gunes_12 @nescafebagimlisi helllooo kızlar memleketteyim hasat zamanı yardıma geldim internet çekmiyor çoğu yerde bugün işler azaldı ondan girebildim nasılsınız.?😘😃
2boymommy Cicektebenimcicekligunlerde ay orda yukari cikmis demekki yada ben sicaklardan b12 eksikligi cekiOr olabilirim 😅😅😅
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ay iyi olmana sevindim başına bişey geldi zannettim her gün girip 4 gün girmeyince 😂💜
Cicektebenimcicekligunlerde Ben geldim kimse yok. Ama gidiyorum.🤣🤣 İnternet çekmediği için giremeyeceğim birkaç gün kendinize iyi bakın kizlar.😘🙂