Yapma nescafebagimlisi 7-7.30 gibi kalktık kahvaltı hazırladım yaptık eşimi gönderdim Evi topladım oturdum😂
nescafebagimlisi Yapma Ay ben gece saat 11 e kadar temizlik yaptım , bugün boğazım ağrıyor çamaşır suyu kokusundan mı oldu diye düşünüyorum çok terlemiştim bide fanta falan içtim soğuk 🤣 Neyse ki işim yok bugün rahatım oh be , bi süpürür geçerim 😂
Yapma nescafebagimlisi terlemiştim bide fanta falan içtim soğuk Bundan olmuştur, çamaşır suyu da tuz biberi olmuştur Aferim sana👏 Bir de klimaya çarpılmışsındır
nescafebagimlisi Yapma Aynen öyle oldu galiba ahdjsjs Ben normal çamaşır suyu kullanamıyodum astım yüzünden ama lekeleri de o oksijenli şey çıkarmıyor ya 2 gündür onu kullanıyorum tıkadı 😅 Klimasız da yatılmıyor sıcaktan 🥲
nescafebagimlisi bizdejantikizlardik Basımıza ne geldiyse buz gibi diye diye geldi 😂 Teşekkür ederim sana da afiyet olsun 🥰
bizdejantikizlardik nescafebagimlisi Aynen sonra gördüm de boğazın ağrıyormuş çivi çiviyi söksün mü diyorsun absjsk
nescafebagimlisi Yapma Bilmiyom ki gece sırılsıklam oluyor sırtı , işte bu dengeyiii ayarlayabilsek hasta olmayacak aslında