Yapma @Gunes_12
Parkta 4-5 çocuk vardı
2 tanesini gide gele tanıyoruz sayılır artık
1 tanesi muhtemelen otizmli
1 tanesi de 4-5 yaş yaramazlarından daha önce cocugumun eline basmıştı. Benimki bu 4-5 yaş yaramazı olandan korkuyor oda inadına cocugun pesinden gidiyor , benimki merdivene cıkıyor oda kenardan cocugu sıkıstırmaya calısıyor , uslu dur diye bi azarladım .
7-8 yaş bir çocuk geldi bu sefer cocuk tam merdivenden cıkıyor bu 4-5 yaş olanla 7-8 yaş olan kaydıraktan tırmanıp çocuğun önüne atlıyor bide onu azarladım 😅
En son o otizmli diye düşündüğüm 4-5 yaş çocuk oğlumu kaydıraktan itekledi annesi de diğer kadınlarla lak lak dövüyor ona da kızdım bağırdım birisi o konusamıyor anlamıyor falan dedi , bizden önce bir bebek sayılacak 2-2,5 yaş arası kızı da kaydıraktan itekledi galiba anası geldi bi kızdı gitti yerine oturdu ben bağırdıktan sonra geldi , hayır yani çocuğun problemliyse basında bekle demi yani ben müdahale etmesem de iteklese kafa üstü falan düşse kim hesap verecek o kaydırak birde büyük dik kaydıraklardan canıma tak etti yarım saat sonra kalktık geldik birileriyle kavga etmeyelim diye , burada okuduklarımdan zaten gerginim her sorunlu insan beni çekiyor 🙄