Kuzeynepp Junioraras61 kardesm çalışıyor evden hatta su an mesaide 01.45 de biticek 16.45 de grdi hatta birde sabah 8 akşam 16.45 saabh 11 akşam 8 die hatrlıyorum. Asgari ücret 4400 yemk kartı aylık toplam ama haftalık hesaplanıp yatırıyorlar. Sordum smdi ama soruları hatrlamıyor. Nedn cagrı merkezi diyebilirler iletişim bilgilerime güveniyorum sabırlı sakin ve çözüm odaklı biriyim sizlerdende aldıgım eğitimle en iyi şeklde şikayet ve önerileri kısa sürede çözebilirim dersiniz. Neden biz derlerse sektörde liderliğini süründüren öncü firmalardansınız dersiniz. Vardiyalı zor olmZ mı derler belki çocuğuma annem bakıo aynı binadayz sorun olmaz falan diyin. Belki olumlu olumsuz yönlerinizi sorabilirler aklıma gelenler bnlar 😁 şimdiden bol şans hakkınızda hayırlısı olsun 🙏
Junioraras61 Kuzeynepp sodexo mu Multinet mi yoksa Turkcell Ait birşey vardı ondan mı yatıyor acaba, bir arkadaism vardı çalışıyordu ama onla konuşmuyoruz oyuzden soramiyorum, evin hngi köşesinde konuşsam acaba 😂
Junioraras61 gmzefnn şartları nasıl işin içinde olarak bilgi verirmisiniz ne soruyorlar görüşmede nasıl ilerliyor online dan sonra, beni wp üzerinden mi arayacaklar görüşme için onu sormayi unuttum biseyde demediler, evin hangi köşesinde konuşsam acaba a😂
Kuzeynepp Junioraras61 paye kart😁 sessiz ortam secin gündüz yatak odası akşam salon belki kapayı kapatırsanız sorun olmaz bnce.
karamellipuding Junioraras61 pandeminin başında 1 buçuk ay çalışmıştım(1 ayı eğitimdi 😂) öncelikle mülakatta değişmediyse bir ürün söylüyorlar ve pazarlamanızı istiyorlar. Zor değil işe girmek sonrası olay 😅 sadece kulaklık veriyorlar başta pc vereceklerini de söylemişlerdi ancak sonra kendi pc nizle çalışacaksınız dendi. Vardiya yoktu sabitti tabi bölgeye göre değişiyordur. Yemek parası yoktu, maaş asgari ücretti. Ancak şunu söylemeliyim ki dayanılacak gibi değil çok aşırı yoğun mola süreleri çok kısaydı. Hakkınız da hayırlısı olsun☺️
Junioraras61 karamellipuding 1 ay eğitim de para vwrdiler mi peki PC veriyoruz dediler bana 👀 birde mola 1.5 saat dediler bebeğim kaç yaşında diye sordular 1 yaş üstümü diye ay hayırlısı olsun
Junioraras61 karamellipuding müşteriler ne soruyor mesela yada ben mi arıyorum tek tek 😂 kız 1 buçuk ay ne çalıştın anlat bakalım da ne bekliyor beni öğrenim 😂
Junioraras61 Kuzeynepp kız yok çalışırken değil görüşme yaparken dmssk istedim yarın online görüşmede, beni ise alsinlarxa yatak odasında oturarak bile çalışırim 😂
Kuzeynepp Junioraras61 sen ınbound iste seni arasınlar outbound genelde satış oluyor hiç tavsiye etmem
karamellipuding Junioraras61 inbounddu ben aramıyordum. Aklınıza gelecek herşeyi soruyorlar. İnt paketi bitmiş aşmış neden diye soruyor? Kısacası saçma sapan şeyler o yüzden çok bile dayandığını düşünüyorum 😂
Junioraras61 Junioraras61 tmm Google amca dan baktım 😂 parasini hangisi yüksek olursa onu versinler madem öylede aglicam böylede aglicam yoğunluktan bari yüksek Mevla olsun da azcik ağlarım 😂
momybaby Junioraras61 inboud olunca sana arama dusuyor. outbound ise sen ariyosun müşteriyi. haliyle satis icin aramis oluyosun ve daha zor
Kuzeynepp Junioraras61 ınbound arama seni arıyorlar yani cevaplıyorsun ki muhtemelen senin oyle vardıyalı demişler cnkü outbond da dış arama demek satış yapmak için sen arıyorsun bı terimleri kullanıcaklardr aklında olsun
Junioraras61 momybaby kız ben sütten kesmeye çalışıyorum benim oğluşum 16 aylık bir gece emiyor uyurken birde öğlen uyurken emiyoduz gecede meme tiryakiliği yapıyor
momybaby Junioraras61 sutten kesmeye calismak ayri bi durum. yasalarda 2 yasina kdr belli sureyle günlük izin oluyo diye bliyorum
Junioraras61 momybaby aaa onu bilmiyordum söylediğin iyi oldu da ben bunu sorarsan beni elerlermi acaba