kvnc6 Hanımlar calisan annelerin doğumdan sonra aldıkları dogum parası ne kadar? Arastirma yaptim ama bulamadim
butterflyy_ kvnc6 2023 Temmuz ayımda çıktım 33 aldım sanırım yeni yıla girince bazı arkadaşlarım dan duydum asgari yüksek olduğu için 70 küsür diyorlardı
diloslarrr kvnc6 aldığınız maaşa ve ödenen sgk primine göre değişir. Genellikle Doğumdan sonra raporunuz onaylanınca yatıyor. Kızım 6,5 aylık asgariden yüksek alıyordum 43 bin küsür aldım, birkaç parçada yattı tüm tutar
filizkaplan kvnc6 bende ocak ayında doğum yapmıştım doğumdan bi kaç gün sonra 20 bin yattı dört ay sonrada 27.500 yattı toplamda 47 bin
Meltem_ikra @kvnc6 doğum yaptıktan sonra aylık olarak yatıyor canım bildiğim kadarıyla bu sene 32 -33 bin olması gerekiyor fazla da olabilir 4 ay parça parça yatıyor
Nerime50_ diloslarrr ben kamu da çalışıyorum şimdi e devletten baktım 72 bin küsür yazıyor analık olarak onu alabilecek miyim? Emzirme ödeneğini almak için aramıştım o ara doğum parasını da sormuştum. Doğum izinindeyken maaşımı tam aldığım için o parayı vermeyeceklerini söylediler. Ama bazı arkadaşlarım o paranın maaşla alakası yok senin hakkın diyorlar anlamadım nasıl olacak süreç devam ediyor yazıyor e devlette
sumeyyeasellina filizkaplan dört ay dediğiniz yani doğum raporunuz bittikten sonra yattı dimi bende iki kere aldım ve şuan 3. Hala yatmadı raporum da 23 ünde bitiyor acaba kaç gün sonra yatarki
diloslarrr Nerime50_ kamuyu tam bilemiyorum ama doğum iznindeyken hiç maaş almadım. İşyeri maaş yatırmıyor devletten rapor parası olarak doğum ücretini alıyorsunuz. Sizin durumunuzda ne oluyor bilmiyorum
filizkaplan Nerime50_ benim arkadaşımda alamadı kamuda olduğu halde ya maaşı ya rapor parasını seçmek zorunda kalmıştı oda maaşını seçmişti
DevosMom Nerime50_ siz maaş da mı aldınız? O zaman el koyabilirler vermeyebilirler. Doğum parası alınca maaş ödemeniz olmuyor çünkü. Normalde yatması gerekiyordu zaten hesaba süreç devam ediyor dememesi lazım yani sizin baya zaman olmuş. Kaç aylık bebeğiniz
Mmeelliikkeee Nerime50_ kamu personeli doğum izni süresinde yine maaş alır 15inde , doğum parası almaz
filizkaplan sumeyyeasellina aynen doğum iznim bittikten sonra bi kaç gün sonra yatmıştı ama sana niye öyle üçe bölündü ki