Deletedmom_110 bmmomss anpa grosstannnn alın kızlar ben ordan alıyorum 330 a aldım geçen hafta bu hafta da gidicemmm
Rwerdst bmmomss geçen bende gördüm Migrosta 700 küsürdü carrefour da 420 küsürdü. Dedim ne alaka yaaa
hnnl bmmomss valla canım bende kullanıyordum bırkatımm yazık o kadar parayı başka bezde iş görüyor sonuçta çöpe gidiyor
bmmomss moonrisekingdom Migros’ta şuan zam yapılmış mopaş happy center falan daha yapılmamış stoklayın. Migros kurumsal olduğu için heralde önce orda zamlanıyor herşey. Bi anda 273 tl gelmesi inanılmaz saçma.
bmmomss hnnl başka bez yaramıyor malesef direk yara olup kanıyor. Primanın aktif bebeği bile yaramıyor.
bmmomss BilgeHanim ilk aylar sleepy ve primanın öbürünü denedim yaramadı başka da denemedim bundan çok memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum diye başka arayışa geçmedim
BilgeHanim bmmomss bende prima sleepy hepsini kullandım. Prima çok güzel bir bez ama fiyatı çok uçuk. Tavsiye ile goon sarı paket denedim o günden bugüne daha bez değiştirmedim. Abartmıyorum goon sarı paket prima premium care ile aynı kalitede pamuk gibi bir bez. Ve daha uygun. Bir tane deneme paketi alın hak vereceksiniz. Yalnız kalıpları da büyüktür diğer bezlere göre.
theyikik bmmomss bende goon sarı paket kullanıyorum bence primanın muadili kesinlikle çok memnunum. Ufak paketleri oluyor deneyin derim
D_deniz bmmomss şok a101 ve bimde indirimli oluyor 72lisi 415tl idi bimde 3no 4no …… a101dekinin fiyatını bilmiyorum. Ben 1,2 ve 3 stok yapmıştım indirimde bulup şuan 3teyiz 3ü çıkarır elimdekiler 4e geçince Goon dememek istiyorum
BilgeHanim NariNariKiminYari yazık o paraya. Lütfen goon sarı paket alın deneyin. Prime premium care ile aynı kalitede. Gerçekten dua edersiniz deneyince
Ardenaden NariNariKiminYari oha 500 almistm e bebektn yeni gercetn mi bitmk uzere migrostn alirim diyordum
NariNariKiminYari BilgeHanim denedim canım ama maalesef kızarttı poposunu zaten tuvalet eğitimdeyiz bitecek inşallah bu bez çilesi 🥲
Mlk026 BilgeHanim bende prima kullanıyorum goonda arada alırım sarı paketide mavisinde kullandım kaliteli bir bez ama asla primanın aynısı değil bir kere prima saatlerce kalsın bollaşmıyor goon hemen sarkıyor.
sezer2022 bmmomss 21 aylık oğlum prima pcare sadece gece takıyoruz,, gündüz a101in soffio kullanıyoruz valla çokta fark yok hatta prima 6 numara küçük gelmeye başladı,, paket bitince bırakıcam
bmmomss sezer2022 valla ben de iki farklı bez denedim ama gerçekten direk yara yapıyor geçen gün bi arkadaşın evinde mecbur molfix taktım çocuk eve geldiğimde kabarmıştı çok kötü. Artık cesaret edemiyorum o yüzden devam edeceğim ben sadece annelere bildiriyim istedim 🤗