birannebirbebek__ yenianne01 Merhaba emzirirken takılmıyor diyorlar doğru mu bir de siz nerde taktırdınız ben İzmir de yaşıyorum burda özel hastaneye sordum 10 bin dedi
kbrksr yenianne01 merhaba implanti nereden temin ettiniz Malatyada yaşıyorum bulamıyorum doktorum alırsanız takarız demişti
Yazmelegi_ annesininkuzusuzeynoo prezervatif+geri çekilme+ yumurtlama zamaninda ilişki yok 9.5 aydir böyle
meleklerinannesi1727 annesininkuzusuzeynoo ilk kızımdan sonra dört yıl geri çekilme yöntemi ile korunduk şuan ikinci kzm on aylık yine aynı yöntemle devam ediyoruz
ebrarasil elifnsli merhaba doktorum bana da önerdi herhangi bir yan etkisi oldu mu avaba tüylenme kilo alma sütünde azalma gibi
sibel08 GericekilmeKorunmaDegill geri çekilme bazı kişilere yarıyor ama ya. Bende 2.5 sene öyle korundum bişey olmadı. Sonra kendi isteğimizle yaptık oldu 😉
TulayGeriDon annesininkuzusuzeynoo çok tanıdığım var spiralle hamile kalan. 20 günlük bebeğim var emziriyorum hap iğne kullanamam. Deri altı implatlarin çok yan etkisi varmış. Eşim zaten korunmaz. Allah’a sığınarak korunucam ben😁
Elif0636 annesininkuzusuzeynoo doğumdan sonra 1 yıl prezervatif 4 aydır da cilt altı implant+prezervatif+geri çekilme(korunma yöntemi olmasada bir nevi dikkat etme yöntemi diyelim hahaha 😄)
kafamdakifazlalik Elif0636 implantı nereden alıyorsunuz yan etkisi oldu mu nasıl sizce bende düşünüyorum birde devlet hastanelerinde takılıyor mu
beyzanurkoca annesininkuzusuzeynoo Allah verecek olduktan sonra neyle korunursanız korunun yine de oluyo neler duydum neler arkadaşım spiral ve deri altı ile korunuyordu doğumdan 3 ay sonra hamile kaldı ben sadece prezervatif ve geri çekilme ile korunuyorum 2 yıldır ve en sağlıklı bunun olduğunu düşünüyorum çünkü kullanılan deri altı doğum kontrol hapı bunların hepsinin bünyeye zararı var gereksiz görüyorum hastalık olmadığı sürece
meleklerinannesi1727 beyzanurkoca deri altı haberlerde bi kadının ciğerine batmış diye duydum bnde taktrmayı düşünüyordum korktum vazgeçtim