Melek-yelgel67 Bebeğim 1 buçuk aylık ateşi alnından olctugumde 37.5 vücut ısısı 38.3 normalmi hastaneye götürmek gerekiyormu lütfen acil cevap veririmisiniz acemiyim ilk çocuğum napicagimi bilmiyorum
Deletedmom_9857 Melek-yelgel67 geçmiş olsun üstünü incelttin ılık su ile eklem yerlerini silin düşmezse götürün ama
Mom090 Aisemeva ya nasıl normal yaa kitapları okuyun biraz tüm doktorlar bangır bangır 0-3 ay Ateş tehlikeli olabilir diyor 37.5 bir ateş
Tgbh28 @Melek-yelgel67 canım bende acemi bi anneyim ama ateşten korkarım ne olur ne olmaz bi götürün bence.
Melek-yelgel67 Angels calpol verdim 2 saat falan oluyo ilk yarım saat düşer gibi oldu ama sonradan yine çıktı
yildizcihan Melek-yelgel67 uyanmasini bekleme bence ateste uyku yapiyor cunku istersen doktora gotur onlem amacli
Melek-yelgel67 Deletedmom_9857 üstünde sadece zibini var şuan uyanmasını bekliyorum uyanınca ılık suyu da denicem
113645 fitil verın hemen. o dusurur sakınce uyandırın fitil verdikten sonra tekrar uyusun cnm atesı uyutma acilde bebek ıcın yapılcak cok sey olmuyo kasık kolaltına vs bez pamuk koy ve sırke deneme sırke atesı hızla dusuruo hızla cıkarır gecmıs olsun