moonlight____ miniklerle1 benim eşim kullandı işe yaradı psikiyatriye gitti sizde öyle yapın kafanıza göre kullanmayın bence bide emziriyorsanız falan sorun olabilir
miniklerle1 moonlight____ Yok emzirmiyorum da, eşiniz kullandıgnda nasıl bir etkisi oldu uyuttu mu acaba yoksa sakinleşti mi sadece
miniklerle1 moonlight____ Ben karada bile olsam hız yapılınca kalbim sıkışıyor hemen. Umarım buna etki eder
moonlight____ miniklerle1 dediğim gibi o derecr bi korku varsa mutlaka psikiyatriye gidin o size en uygun olanı versin. Allah korusun aklıma hep kemal sunal geliyor bu konu açılınca eşimde sadece uçakta kullandı hiç bi sıkıntıda olmadı hatta giderken ilacın etkisiyle rahat gittiği için dönüşte içmiyim dedi ama vakit gelince panikledi yine kullandı ve rahatlatı
miniklerle1 moonlight____ :) yaaa. Neyse ben en iyisi doktora görüneyim umarım uygun bir ilacı verir. Çünkü iki sene boyunca uçağa binmek zorundayım. Psikolojik olarak rahatlayınca sakinleşince umarım etkili olur ilaç ve paniklemem
MadamMommy miniklerle1 İlk bindiğimde pasiflora diye bir şurup içmiştim yıllar önce ama sonrasında hiç kullanmadım o yüzden etki etti mi etmedi mi anlamadım 😂genelde pasiflora veriyorlar ama tabiki uzmana sorun
baharma Ben yıllar önce kullanmıştım. Çok sık uçak yolculuğu yağmam gerekiyordu ve çok korkuyordum. Psikiyatriye gittim, bir ilaç verdi. Sersem yapıyor, hiçbir şeyin farkına varmıyorsun zaten.
baharma miniklerle1 45 dk lık bir uçuş için yeterli oluyordu. Ama ben çeyrek mi kullanıyordum miktarını doktor ayarlamıştı.
aybkm miniklerle1 ilaç işe yarar fırsatınız olursa koridor kısmına oturun. Ve uçağın en güvenli ulaşım aracı olduğunu unutmayın
miniklerle1 aybkm Öyle yaparım 🌸 Ama hız yapan arabada dahi kalbim kötü oluyor . Uçağa da iki kez bindim zaten ama aşırı kötü olmuştum sadece kalkarken ve iniş yaparken. Yıllar geçti üzerinden şimdi korkularım daha da arttı tabii.. İlacın işe yaramamasından daha çok korkuyorum şimdi 😅