seheronsert Atlasligunler kanka senin gözüne perde inmiş bı kere yapan her zaman yapar daha dur kızını itiraf etmedi hangi birime pişman olcak hangi birini affetsin baharcik
Tatlican Atlasligunler Kizzzzz adam aldatti mis gibi baharinı .Çok iyi niyetli biri bahar, tmurla asla olamsn.aldatan adamla niye beraber olsun istiyorsun tatliımmm
Atlasligunler Tatlican ya tatlım olsun lutfen yazık adam hatasını anladı pişman etmeyin eylemeyin yorumlarda destek olursanız eğer dizinin kaderini değiştiririz 😂
Atlasligunler deleted20517 kızılcık şerbeti ne başta baslamadım sonradan bayağı spoiler yediğim için bakmak içimden gelmedi ama eminim o da çok güzel bir dizidir
deleted20517 Atlasligunler yani başından izlense güzel bı dizi diğer türlü parça parça duyulan şeylerle insan ön yargılı oluyor ☺️
kubra00k Bunu isteyen kadınlar hiç akıllanmayacak olanlardır. Bir yapan bir daha yapar. Bunu sakın unutmayın. Tekrar aldatacağı kesin olan birini hayatınıza nasıl alırsınız…
Atlasligunler kubra00k dizi ya bu. Gerçek hayatta aldatmanın affı olmaz tabiki. Timurun pişmanlığı çok tatlı bir şekilde yansıtıldığı için şakasına açtığım bir post abartmayın
LavininAnnesii Atlasligunler Yok o anlamda kıyaslamadım ya yanlış anlama Allah korusun🙃 Komik seviyosun diye sordum😃
biimiyomyardimet Atlasligunler ne evrenle olsun, ne Timurla olsun. Kariyerini yapsın, gezsin tozsun eğlensin. Çocukları da var nasılsa 🤣Evet aşk sevgi güzel şeyler ama kadınların var olmak için illa bir erkeğe ihtiyaç varmış gibi gösterilmesini sevemedim dizilerde 🫠