Atlasligunler Kızlar bahar dizisinde baharın timurla olmasını isteyen tek şizofreni ben miyim? Gece gece nerden geldiyse aklıma çok merak ettim
ranakzrn Atlasligunler timuru bize sevdirdikleri için öyle düşünüyosundur 😂 ama gerçekten bi yanım timuru çok seviyo aşırı komik ama evren de adamın dibi ya onunla olsun bahar
lidokain Atlasligunler neden ki hani karakter komik bir yani sempatik veya dış görünüş olarak daha beğendiğiniz icin mi ? Yoksa gerçek hayatta affetmesi çok zor bir durum. Benim gözümde affedilmez
ElisaMom_ Atlasligunler hayır ya bahara yazık olur bence kimseyle birlikte olmasın ve kariyerinde ilerlemeye devam etsin dik duruşuyla,çünkü hak ediyor bence😅tümörde kalsın öyle tek başına 😂
Atlasligunler ranakzrn evet çok seviyorum ondan öyle düşünüyorum herhalde. Evrene ısınamadım evli bir kadın var sonuçta hala ortada ve duygu besliyor
Atlasligunler lidokain tabiki gerçek hayatta aldatilmanin affı olmaz ama dizide timurun babasından kalan travmalarıni gördükçe çok üzülüyorum saf bir çocuk gibi görüyorum. Dış görünüş olarak evren daha yakışıklı
ranakzrn Atlasligunler aşık olmak planlanan birşey olmadığından duygu beslemesi normal ama tutupta evli kadınla birlikte olmak istemiyo doğru zamanı bekliyo ama baharda ona karşı duygu besliyo karşılıklı yani
balinayakafaatanhamsi Atlasligunler tamam ama timurun da yemediği halt kalmadı. Yani sırf evlilik kurtulsun diye olmaz ki. Timur baharı hiç haketmiyor. Bahar mutlu olmayı sevilmeyi hakkediyor. Oda evrenle olacak inşallah
lidokain Atlasligunler bahar da yaralı bir çocuk belli ki hayatını onlara adamış. Bu travmalara sığınıp hata yapmamış esine karşı. Tek hatası kendine olmuş. Timuru bize sevdirdiler o yüzden size öyle görünmüş.
Atlasligunler ranakzrn birbirlerinden hoşlandıkları in farkındalar. Ne olursa olsun evli birine veya evli birinin başkasına duygu beslemesi yanlış
ElisaMom_ Atlasligunler ay evrenlede olmasın yani dedigin gibi saçma olur,su baharin arkadaşıyla baş hekim beraber olursa çok iyi olur ya 😂😂
Synmannesi Atlasligunler yav bir git pislik önde gideni oooo baharın mali mülkü için bu şebeklikler ….