pembikmom Kızlar böyle hiç iş temizlik yapasınızın olmadığı günler oldu mu evi hiç toplamak istemediğiniz akşama kadar yatmak istediğiniz halsiz hissettiğiniz günler olduysa geri düzeldi mi eski enerjinize kavuştunuz mu düzeliyor mu nasıl düzeliyor kızlar
buglemss pembikmom geçiyor ben kiloluyken çok oluyordum kendimi çok halsiz bitkin sürekli uyku halinde mahvediyordu bu durum sonra ideal kg ya gelince daha dinç ve sağlıklı hissetmeye başladım e birde çocuğumun gece uykusu düzelince kendime gelmeye başladım
Mommyhann pembikmom buaralar hiçbir iş yapasım yok gelmiyor canım istemiyor zaten yapsamda belli olmuyor oğlum sağolsun ertesi gün hiçbişey yapmamışım gibi evi dağıtıyor bi şekilde 😂 yemeği zor yapıyorum yani
pembikmom buglemss yaa inşallah bende ideal kiloya gelirim benimde kilom var biraz 69 kiloyum ama etkiler mi bu kilo
pembikmom Mommyhann aynen öyle vallahi katılıyorum yapsam bile ertesi gün yine aynı oluyor benimde aynı sonra yapasım gelmiyor 😂
pembikmom pasaklisinkukuli yaa bende de ara ara oluyor ama bu sefer uzun sürdü nasıl düzeleceğim bilmiyorum
mavililimon pembikmom çocuktan önce genelde evde tek olduğumda bu duruma giriyordum sıkıntıdan kendini birkaç kere dışarıya çıkmaya ikna et ( dışaraya çıkmaya bile üşeniyordum ) daha sonra en azından bir hafta toparlıyorsun kendini
pembikmom mavililimon dışarı çıkıyorum ama evet isteksiz bir şekilde çıkıyorum kendimi ikna ediyor çıkıyorum
alpsmother_ pembikmom 3 4 güne bir oluyor bende bu durum maalesef ama bir kalktım mı da evi kırklıyorum
pembikmom alpsmother_ bende de oluyor ara ara geçiyordu bu sefer uzun sürdü nasıl kalkıyorsun nasıl düzeliyor
Araseymen pembikmom 2 çocuklu anne olarak böyle hissedip ama depresyona girmeye bile hakkım olmadigi için kaldığım yerden devam ediyorum 🤣🤣
pembikmom fluoksetin evet valla az kaldı benim evimin 💩 götürmesine 💩 götürmeden çözüm bulmak istiyorum 🤣🤣
Rez pembikmom ben son 3 gündür böyleyim, öncesinde 1 hafta annemde kaldım aşırı rahatlık yüklendi sanırım ondan :))) ne zaman eski halime dönerim bilmiyorum 😰💐
pembikmom Rez bende de ara ara oluyordu ama geçiyordu kısa sürüyordu bu sefer uzun sürdü neden anlamadım 😏🌺
Unicorn67 pembikmom 🤣 geçmek zorunda oluyor diyelim yani bilmiyorum ki bir gün okadar enerjik oluyorum diğer gün bitik havalarda etkiliyor