Suleyilmaz minesz21 bende hipp kullanıyorum en baştan beri çok memnunuz gelişim acısından olsun kabızlık vs yapmadı ama aptamil benim bebeğime yaramadı kabızlık yaptı mesela çocuğa göre değişir
minesz21 Suleyilmaz aptamil gaz yapmadı bizde bencede bebekten bebeğe değişir deneyip görücem umarım yararı olur ☺️
PogacaYanak minesz21 Hipp kullandım ama bebeğimi mahvetti gazdan çocuğum bacaklarını karnından indiremiyordu her bebekte aynı etkiyi göstermiyor malesefki şuan Aptamil conformil kullanıyoruz
minesz21 PogacaYanak inşallah bizde olmaz öyle bi sorun uzun zaman kullanmak istemiyorum zaten mamayı bebeğim toparlanana kadar vericem inşallah alışıp istemez sonra😌herkese yorumları için çok teşekkürler 😊
Mmaside PogacaYanak bizde Aptamil çok gaz yaptı Bebelac kullanıyoruz ama onunlada doymuyo sanki comformil den memnunmusunuz şuan kilo alımı yapıyo mu oda
PogacaYanak Mmaside Ben çok memnunum evet gayet güzel kilo alıyor maşallah ama ben çok fazla vermiyorum artık mama yani günde 3 en fazla 4 kez ve gazına gerçekten çok iyi geldi çocuğum hippde sürekli karnını ayaklarına çekip ikiniyor ve o ıkınma hiç geçmiyordu çok şükür şuan aptamilde öyle bir sorun yaşamıyoruz sadece gaz çıkarırken ve kakasını yaparken yapıyor o kadar
S_E_KLM minesz21 biz aptamil kullandık bebeğime hiç yaramadı gaz sancıları mı dersin yeşil kakalar mı dersin huysuzlukmu dersin... şuan hipp kullanıyoruz ve hiçbirinden iz kalmadı 👏🏼👏🏼👏🏼☺️☺️☺️👍🏼
Hazalinannesi minesz21 aptamil prematile devam etmelisiniz çok güzel kilo aldırıyor benim kızım da prematüre doğdu baya iyi kilo aldı 3.500 kilo olana kadar kullanın dağa sonra farklı mamaya geçersiniz
minesz21 Hazalinannesi mamayı devamlı vermeyi düşünmüyorum sadece toparlansın kilo alsın diye veriyorum hipp i yediriyorum bi sorun olmadı gaz vs inşallah kilo alımı da güzel olur teşekkürler yorum için sağolun ☺️
aylindeniz prematili 3000 kiloya kadar kullanman lazım , hipp mama benim bebeğimde kabız yaptı hastanelik olduk , her gün acildeydik nerdeyse , aptamil conformile geçip rahat etmiştik
minesz21 aylindeniz hippi kullandım bile 😂 her mama her bebeğe iyi gelmiyomuş bizimki aptamil de hippi de aynı yedi gaz vs olmadı zaten gün içinde fazla vermiyorum az emdiği zaman vermeye çalışıyorum yinede inşallah sorun olmaz sağol yorum için ☺️
Asyatn Ben minesz21 ben hipp combiotic kullanıyorum memnunum kabızlık yapmadı gazımız da cok olmuyor hatta çoğu zaman kendisi cıkarıyor gazını mamadan sonra.
Bsra89 minesz21 bebeklerin mamaya adaptasyon süreci bayağı sancılı geçiyor benim kızım prematilden 1 numaraya alışana kadar uzunca bir süre kaka yapamadı oldukça gazlı bir dönemdi ama sabretmek gerekiyor 1 haftanın sonunda bünyesi adapte olmuştu. Conformil ve pronatura karıştırıp veriyordum sonra conformilide kestik. Sürekli kullanmayı düşünmüyorum diyorsunuz ama alıştıktan sonra bebeğe eziyet oluyor mama değiştirmek sürekli kullanacağınız bir mama olsun bence ek gıdaya kadar.
minesz21 Bsra89 sütüm yeterli olduğu için düşünmüyorum kullanmayı ama alışır da isterse hangisine alıştıysa ona devam ederim artık sağol yorum için ☺️
minesz21 Angels bize hastanede aptamil verdiler ama bi kutu bitirdik şimdi hipp içiyo 3 4 kere verdim daha bi sorun olmadı sevdi ☺️
Bsra89 minesz21 bize de doktorumuz bugün hipp verdi ☺️Zorlu bir sürec olmaz umarım 🤦🏻♀️ Aptamil prosyneo demişti önce ama çok pahalı yedigi miktarı da hesaba katınca , o halde hipp başladın dedi .