frappuccino nanelisekerr_ evet Bayburt’tayım🌸 Erzurum Buhara hastanesinde doğum yaptım. Bayburt hastanesine hiç güvenmiyorum başından beri
sedefyldrm06 frappuccino hemde nasıl zor varya halbuki goruyo yani nasıl zorlandığımı bir gün biseye yardım ettiğini görmedim bu gidişle de gormicem herhalde
Eslemveasya frappuccino 2 yaş ve 3 aylık bebekle ben nerele gideyim 😅 ama ben bu kadar zorlanmıyorum maşallah ikisi de sakin. Sadece artık dışarı çıkınca özgür değilim iki çocuklu hayat bi süre dışardan uzak olacak🥲
Deletedmom_112 frappuccino 27 aylık ve 10 aylık 2 tane çocuğum var, şuan evim savaş alanı gibi 😂 büyüğü de uyursa bu dünya işim var. Tek çocuk hiç çocuk diye bir laf var tek çocukluyken bu söze gıcık oluyordum ama iki çocuklu olunca aslında çok doğruymuş dedim 😂
alparslan38 frappuccino bn hala yataga bile giremedim oğlan saat başı 10 dkda. Bir ağlıyor sakarlık diz boyu bacağımı vurdum mosmor oldu elimi yaktm bı musibet var başımda ama hayirlisi
Yaseoo frappuccino insanlık hali hepimiz o yoldan geçtik bazı insana kalsa ay nasıl dağınık bırakıyorsunz derler ama milletti aldırış etme.