pasaklisinkukuli Kızlar kızım 19 aylık bi kaç aydır emerken diğer mememe çimçik qtıyor ama sür2kli bunu yapıyor.Artık sabrım bitiyor sinir basıyor mememe biber dökmüşsün gibi yanmaya başlıyor çözümü olan var gece gündüz böyle
minniks pasaklisinkukuli benimkide 16 aylık oda oyle birini emiyo elinide hemen sutyenin icine sokuyo cimdiriyo sıkıyo elini sokmasın diye sutyeni kolumla bastırıyorum ama uyku sersemi falan yakalıyo yinede 🤣 kalıcı bi cozum degil buldugum ama o an ulasamıyo en azından
Aslan2103 pasaklisinkukuli ayy benimkide 14 aylik aynisii emiyo ya diger eli hemen diger mememe atiyo ucuyla oynuyor bide cekip kapatinca kalkip acip onu emip digerine el atiyo ajsjjsjs yazin valla bu yapisiklikla nasil olcak bilmiyorumm
minniks pasaklisinkukuli hadi ya bi oyuncak falan verseniz en azından onla oyalansa yine aglarmı acaba benimde aklıma baska bi cozum gelmediginden boyle yapıyorum
pasaklisinkukuli Aslan2103 inan ki 1 yaşına kadar hiç memem düşkünü değildi ne olduysa 13 aydan sonra oldu memem acık durayım sürekli zilesin dokunsun istiyor emmiyor emzik yaptı beni
pasaklisinkukuli Aslan2103 inan bilmiyom kv sürekli iki yalına kadar emzir diyo bilmiyor ki ne çekiyom bana kalsa bıraktırırım şuan