Deryadenehir Merhaba anneler 3 ve 5.ayda nimenrix ve bexsero yaptırdık. Şimdi 13.ayda hatırlatma dozu var. Fiyatlar almış başını gitmiş. Kararsiz kaldım bende ilk iki dozu yaptırıp hatırlatma dozunu yaptırmayan var mı? İlk iki dozun koruyuculuğu gider mi?
MinikPandam_ Deryadenehir tam koruyuculuk için yaptirmaniz lazım. son dozu 13. ayda birini 14. ayda birini yaptırabilirsiniz araya 1 ay koyarsanız maddi olarak daha az zorlar. biz öyle yapmıştık. doktorumuz öyle demişti
AlyAysima Deryadenehir bizim doktorumuz önermişti toplamda 5 yada 6 doz vuruldu sanırım. İlk dozlar 3 5 aylarda olduk sonrasında araya baya zaman girdiği için ve salgın hastaliklar çoğaldığından dolayı devamını yaptırdık. Yani imkan meselesi ama bi yerde de sağlık sonuçta kimse çocuğunun menenjite yakalanmasını istemez. Son dozu gecen ay yaptırdım bexero 2100 dü fiyati
Deryadenehir encet bizim doktorumuz yapılması iyi olur demişti ama simdi fiyatlar uçmuş biz ikisini 3 bine yaptirmistik şuan sadece biri 2 küsür olmuş
Deryadenehir MinikPandam_ evet böylesi daha mantıklı olacak teşekkür ederim en azından içim rahat eder böyle
Deryadenehir AlyAysima mecburen yaptıracağım tabi herkesin maddi gücü farklı sonuçta keşke maddi gücümüz yeterli olsada buraya sormak zorunda kalmasaydım
maygirl Deryadenehir merhaba bende hatrlatma dozunu yaptircagim…yani bu ew esyasi filan degil ki canim 1 kerelik son 1 tane kalmis zaten ortalik pislik hastalik multeci kayniyor..para icin boyle biseyi düşünemem sağlık bu…kesinlikle yaptircagim kendi fikrim..
Deryadenehir maygirl tabi ki sağlık önemli ama elde olmayan sebeplerim var ve acaba yaptirmazsam bi sıkıntı olur mu diye düşündüm
maygirl Deryadenehir koruyuculuk etkisi pek olmuyor..imkanlariinizi zorlayin sileden brinden destek alin ama boyle syleri ihmalnetmeyin lutfen…elde olmayan hoc bi imkanla kiyaslanmaz bence.
Canda Deryadenehir riske atmaya değer bir şey olduğunu düşünmüyorum bende oğluma 3-5 de yaptırdım hatırlatma dozunu da yaptıracağım