NariNariKiminYari kibritci_kiz kız bim reklamından öğrenmiş reklamın sonunda ki gibi bimmm yapıyor gülmekten öldürüyor beni yaaa gözlerini de pörtletiyor 🙃
kibritci_kiz NariNariKiminYari ay ben de çok güldüm bu çocuklar bi alem 😂 çok tatlı ama ya insanın ömrüne ömür katıyolar 🥹
NariNariKiminYari mrsfly daha dur ne ataklar var ahahahha bununda üstesinden geliriz evelallah 😂 ismimin anısı var çocuğumdan dolayı koymadım kız ahahhaha
NariNariKiminYari kibritci_kiz her anları o kadar kıymetli ki ❤️ daha dün doğurdum bi baktım 3 yaşına gelmiş bile en zorlandığım anları bile gülerek hatırlıyorum keşke hep küçük kalsalar büyümeseler 🥲
Aslan2103 mrsfly 14 aylik 1 bucuk saattir uyutmaya calisiyorum sonunda daldi bide oksurmeye basladi sabahtan beri tam dalcak gicik tutuyo uyaniyor. Bugun zabaaa kadar uyku yok belli oldu…
NariNariKiminYari mrsfly normalde benim çocuğumun varlığıyla yokluğu bir gibiydi sessiz sedasız oyun oynardı atak dönemleri biraz fazla çoşuyoruz ahahahhah
The_paues mrsfly 6,5 aylık aynı durumdayız gerçi bizimki neredeyse hiç düzelmedi hep böyleydi huysuz mızmız.Allahım sabır diliyorum hepimize
Unicorn67 mrsfly aman aman 8.ay çok zor 🤣 biz atlattık gibi yavaştan 9ay 6 günlük kızım bir yenidogan dönemi birde 8.ay yarışır yani
Unicorn67 mrsfly geçmeye başlıyor sanırım uykuları biraz daha uzun sürüyor yani 3 defa falan kalkıyor en azindan inşallah biran önce biter sizinkide