Tubatgn SiprayiL Meybuz Stars çilekli Taso Kaset albümler 5 taş Akşam vakti saklambaç mahalle voleybol maçı
Seftalikokuluhikayem20 Gazete külahında çekirdek 25 kuruşa 1 çay bardağı alınırdı 😂 Meybuz Leblebi tozu Çatapat Atari Bilezikli emzik şeker 😂 Mantar tabanca Gazete de kupon biriktirmek Patlayan şeker Ekmek arası salça
aybarsmom34 Arsız belaaaaa dinlemeeekkk 😂 Meybuz ama bardakta olanlardan vişneli 😋 Soda kapaklarını taşla düzeltip, taso oynamak 😂
kibritci_kiz SiprayiL DVD/VCD korsan CD alıp evde film izlemek. Tavana atınca yapışan Spiderman. Bayblade.
NariNariKiminYari _Goktugunannesi__ ayy biz o yüzük şeklindeki cipsleri yalayıp birleştirip kule yapıyorduk yada parmaklarımıza geçirip öyle yiyorduk ahhahahaha
Simsimy SiprayiL Babam bana “davanda haklısın ama benide düşünseydin keşke” demişti artık komutanıyla arasında ne geçti bilmiyorum 😂
caylavyu SiprayiL Küçükken camide leblebi tozu yarışı yapıyorduk az daha ölüyodum :s Yumuyum Gözyaşı sakızı Tozluk takardık orta okulda ayağımıza Ahh eskilerr çok güzeldi😻