SiprayiL 90lar veya 2000lerde çocukluk diyince aklınıza gelen şeyler neler? Pinterestte dolanırken gördüm hatırladınız mi? 🥲
NariNariKiminYari SiprayiL leblebi tozu🥲 tadını hiç sevmezdim ama yerken boğazıma takılıyor gibi hissettirdiği için yerdim 🫠
Evaninanasi SiprayiL mp3 ve çılgın teipkolik şarkılar 😂😂 bir derdim de yoktu ama ne efkarlanırdım nsnsmsm
Simsimy SiprayiL Meybuz 🥹 Sevdiğim meybuzdan son bir tane var diye almak isteyen başka bir kızın saçına yapışmıştım..
AnnaKurt Meybuz, çata pat, akşama kadar sümüklerimiz aka aka sokaklar da oynamak, tetris, atari, walkman, ekşi yüz…
mylittlebabbym Ağızda patlayan şeker. Sulu göz şeker Plastik kutuda yapışkan iğrenç göz şeklindeki şey adını b Hatırlamıyorum. Tasolar 😂 Havaya atınca cizzz diye birbirine yapışan mıknatıslar
NariNariKiminYari SiprayiL ben çok seviyorum nedense boğazıma takılan şeyleri ahahhaha oğluma hamileyken ayva ayva diye delirmiştim boğuluyormuş gibi hissettikçe daha çok yiyorum 😂
paralelevrendemutlu SiprayiL gazeteden kupon biriktirmek Küçük Cino çikolataları(şimdi eski tadı yok) Limonlu parmak dondurma Kalem dondurma Tetris Taş devri, ninja kaplumbağalar, Pokemon, şirinler Leğende yıkanmak Düdüklü şeker
_Goktugunannesi__ SiprayiL Taso Leblebi tozu Meybuz ve bardakta vişneli olan meybuzdan 9 taş ve yakar top oyunu Arkadaşlarla kapıda küçük piknik Yüzük şeklinde mısır cipsler vardı birde 10 kuruştu sonradan 25 kuruş oldu diye üzülmüştük😂 Ahh zaman çok hızlı😢
NariNariKiminYari _Goktugunannesi__ ayy biz o yüzük şeklindeki cipsleri yalayıp birleştirip kule yapıyorduk yada parmaklarımıza geçirip öyle yiyorduk ahhahahaha