lutfenoturcocugum Evaninanasi Yanlış anladınız ben sizi eleştirmedim zaten ,daha büyük beklentisi olanları eleştirdim .
petitonunannesii Evaninanasi Bizimde kelime sayısı az olduğu için açıkçası kelimesi 20ken nasıl ikili cümle kurarki diye emin olamadım.
Evaninanasi petitonunannesii söylediği kelimeler basit kelimeler değil aslında. Sizi anlıyor da konuşmak mı istemiyor acaba? Yani öyleyse 2 li kelime de çıkar bence. Normal kelimeleri söylemek istemiyor olabilir
Ballilokmam11 Evaninanasi bana sa cümle gibi geldi işin açığı tam ifade edemiyor ama anlatmaya çalışıyor duraksamasi anlamsız kelimeler çıkartmıyor sonuçta butunlestiriyor yine
Evaninanasi Ballilokmam11 ya sanırım ben ilerde birden “anne gel” gibi şeylerle bir anda söyler diye bekliyordum. Bunu da zamanla aşacak demek ki çocuğum. 😂
sirinpatates Evaninanasi yani bunlar iki kelimeli cümle işte cümle kuruyor dede mama yiyelim diyemeyecegine göre dede mama diyor bu da cümle. Benimkide baba gel anne gel anne kaç anne at bu şekilde soyluyor
Evaninanasi sirinpatates yani hemen söylese cümle derim ama duraksadığı için acaba 2 ayrı kelime söylüyor da denk mi geliyo acaba diye düşünüyordum. Sanırım yeni yeni söylemeye başladığı için duraksıyor diye düşünmeliyim.
petitonunannesii Evaninanasi Yani inanin bilmiyorum çok destekliyoruz aslında ama tık yok.Kac kere doktora da götürdüm bir sorun yok erkekler geç konuşur diyip gönderdiler.Bekliyoruz bakalım
Boncuk-anne Evaninanasi ikili cümlelere başlamış bence. Aradağı bağı kuruyor çünkü. Tek olduğunuz dönemlerde de sürekli kitap okuyup şarkılar söylerek destekleyebilirsiniz. Algıları açık miniğinizin 💜